додому Новини Безпека Казкар і кіт з Умані розповідатимуть дітям про мінну небезпеку

Казкар і кіт з Умані розповідатимуть дітям про мінну небезпеку

0

Українських дітлахів навчатимуть поводженню з мінами і вибухонебезпечними предметами. Педагогами стануть відомий казкар із Умані Сашко Лірник та його кіт Боська. Про це повідомляє газета «Козацький край»

«Безпека з Лірником» – це нова авторська програма, спрямована на дітей віком від 6 до 11 років. Головна мета ініціативи – поширення важливих правил безпеки серед дітей та їх батьків.

Проект створений за підтримки швейцарської благодійної асоціації Free Ukraine в рамках гуманітарної ініціативи з розмінування MineFree Україна (Україна вільна від мін), спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

Перший сезон програми складається з 10 серій. Кожна серія навчає дітей базовим правилам поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами у різних ситуаціях. При цьому програма наближена та цікава для маленьких глядачів, а також стане важливим джерелом знань про безпеку у повсякденному житті.

«Безпека з Лірником» має на меті створити безпечне та свідоме оточення для дітей, допомогти їм уникати потенційних небезпек, а також навчити правильно реагувати в непередбачуваних ситуаціях. Цей проект сприятиме підвищенню обізнаності дітей про безпеку та допоможе створити культуру безпеки в сім’ях та шкільних спільнотах.

«Безпека з Лірником». Перший сезон

Серія 1 Три правила безпеки

Серія 2 Як повідомити про небезпеку?

Серія 3 Попереджувальні знаки

Серія 4 Небезпечні ігри

Серія 5 Як не піддатися на дурниці?

Серія 6 Як впізнати небезпечну територію?

Серія 7 Дитячий майданчик

Серія 8 Небезпечні руїни

Серія 9 Небезпека уздовж доріг

Серія 10 Що приховують ліси?
Читайте також на сайті vikka.ua
*  російські ЗМІ заявили, що під час ракетного удару по Смілі, який був здійснений 29 грудня, знищено радари української ППО. Про це написали на сайті «російське озброєння».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version