Online TV
Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах міряли силу борщу

У Черкасах міряли силу борщу

У Черкасах міряли силу борщу. Тут уже традиційно на іменини держави варили просто неба національну страву. Біля величезних казанів вправлялися як кухарі-професіонали, так і аматори. Борщевари не шкодували ані сил, ані фантазії. Борщів понаварювали зі свинячими ніжками та реберцями, яблуками, чорнобривцями та навіть вугром. Із чим смакує краще – Вікторія Курченко вже точно знає.

У казанах – бурлить, біля столів – не проштовхнутись. Жіноцтво розправляється із овочами. Тут їх десятки кілограмів.

Інна, учасниця команди ТРЦ «Любава»: «Ось, дивіться – мозоль натерла».

Марина, учасниця команди ТРЦ «Любава»: «Руки передають силу серця та доброту душі. Тоді страва смачніша».

Ця команда борщ готує особливий. Тут ні м

Андрій, шеф-кухар команди ТРЦ «Любава»: «Ми вирішили спробувати поєднати японську й українську кухню. Спробувати зварити український борщ із японським вугром. При цьому дотримуючись правил варіння борщу по-українськи».

Поруч молодь варить борщ без витребеньок. Зате з м’ясом, квасолею та любов

Марія, шеф-кухар команди ГО «Молода громада»: «Буде в нас оригінальна подача зі сметаною і хліб із приправою – із салом і часничком».

У прикордонників борщ секретно-воєнний. До казана жінок не підпускають – бережуть. Бо біля багаття надто парко. Для шеф-кухаря такий літраж – не в новизну. Для курсантів, каже, готують ще в більших казанах.

Олександр, шеф-кухар команди ДПСУ «Оршанець»: «У нас борщ особливий. Ми його приготували за традиційним українським рецептом: зі свинячими ніжками, з реберцями. Усе це готувалося на відкритому вогні. Все просмажилося. Думаю, буде смачно».

«Дирекція парків» ставить на півня. Хто скуштує борщ із ним – рік хвороб не знатиме, запевняють куховари. Свої секретні інгредієнти і в Черкаського технологічного. Студентський борщ із яблуками та чорнобривцями, як у давнину. Так він, кажуть, запашніший, смачніший і корисніший.

Містян на аромат сходиться ціла юрба. Борщами їх частують не за спасибі. За порцію команди правлять щонайменше 2 гривні. Та навіть так страва розходиться швидко. І великі, і малі уплітають борщ, аж за вухами лящить.

Ольга, жителька м. Черкаси: «Борщ дуже смачний. Із м’ясом копченим, із картоплею, сметаною. Дуже смачно! Справжній український борщ!».

Ольга, жителька м. Черкаси: «Добрий, дуже добрий! Молодці хлопці!».

Святослав, житель м. Черкаси: «Найдобріший у світі борщ!».

Найкраще містянам смакує борщ із чорнобривцями. Це за підсумками голосування грішми. Почесне срібло – у борщу із свинячими ніжками. А той, що з вугром, виборює бронзу. Виручені майже три тисячі гривень від продажу національної страви організатори фестивалю спрямують на благодійність.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Не вказала у декларації майна на понад 7 млн грн: податківиця з Черкащини отримала підозру

За даними правоохоронців, перебуваючи на посаді начальника відділу Державної податкової служби в Черкаській області, жінка внесла недостовірні відомості до...

Місцеві податки у Черкасах можуть підвищити… у 2027 році

Черкаська міська рада з 2027 року матиме підвищити податки. Це повязане із тим, що  Україна переходить на європейські стандарти...

Цікаве:

Порівняння технологій енергонезалежності та поради для власників приватних осель

Розглянемо основні рішення, які вже використовуються українськими домогосподарствами. Акумуляторні системи Інверторно-акумуляторні...

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x