додому Новини Черкащина У Звенигородці родина депутата купила гуртожиток за 5 млн грн

У Звенигородці родина депутата купила гуртожиток за 5 млн грн

0

У Звенигородці, Черкаської області, родичі депутата Звенигородської міської ради купили на аукціоні будівлю колишнього гуртожитку. Міська влада Звенигородки виставила на продаж гуртожиток. Стартова ціна була 5 млн 15 тис грн. В аукціоні взяли участь дві фізичні особи.

Найбільшу ціну вказала громадянка Українки і жителька Звенигородки Ганна Бовтуленко. Вона погодилася придбати гуртожиток, що перебуває в занедбаному стані, за 5 млн 66 тис грн.  Різниця між стартовою та остаточної ціною – 40 тис. грн. Нині очікується на публікацію протоколу торгів.

Родина Бовтуленків досить відома в Звенигородці. Вони мають у власності кілька продуктових магазинів, точок із продажу кави. Члени родини досить активно займаються бізнесом. Олександр Бовтуленко є депутатом Звенигородської міської ради від «Європейської солідарності».

 Житловий будинок, який придбала Ганна Бовтуленко, має 5 поверхів. Він – цегляний. Має каналізацію, але не підключений до електромереж. Рік побудови – 1988 року. Напочатку 90-х там ще проживали люди. Нині він стоїть пусткою у занедбаному стані.

Поряд розташована котельня. У мерії говорять, що проект перспективний. З можливістю подальшого розширення.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Наглядова рада ПрАТ “Юрія”, виробника молочної продукції під ТМ “Волошкове поле”, пропонує акціонерам відмовитися від дивідендів і спрямувати всі 85 млн грн чистого прибутку за 2022 рік на погашення збитків минулих періодів.
  • У Черкасах виставили на продаж двоповерхову квартиру в багатоповерхівці в мікрорайоні «Митниця». В квартирі – 5 кімнат. Є сауна, більярд, камін на дровах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version