БлогиУкраїна перетвориться в Сомалі

Україна перетвориться в Сомалі

-

- Advertisment -

Це сюр. Це бардак. Це повний безлад!

Група людей в балаклавах, екіпірованих в однострої, навчених битися в безкоштовних спортивних залах, збудованих за бюджетні кошти, влаштовує бійку з поліцейськими. Причина – задати питання президенту Петру Порошенку. Зрештою питання не задали. А натомість почали стрибати на автомобілі, влаштовувати штурханину з поліцейськими. 20 поліціянтів потрапили в лікарню.

Метод сили. Чому це небезпечно?

Це поганий метод. Це метод руйнування. Руйнування економіки, демократичних принципів, держави врешті решт. Правий той, хто має силу? Неправильно. Бо завтра на цю силу знайдеться інша сила. Потім буде сила зброї, а потім … зникне Україна.

Якщо ти маєш бізнес, до тебе прийде сила, то ти бізнесу не матимеш. Або відкупись. Якщо ти маєш квартиру, до тебе прийде сила, то квартири ти не матимеш. Або відкупись.

Сьогодні вони ламають через коліно депутатів, б’ють поліцію, а завтра прийдуть за вашим бізнесом, квартирою чи автомобілем. І тоді України перетвориться в Сомалі. Україна це вже проходила. 100 років тому гайдамацькі батальйони відійшли від УНР, а згодом здалися на милість більшовикам.

Черкаси це проходили

Рік тому люди в чорному прийшли на сесію. Вони змушували депутатів проголосувати за бюджет дерибану. Зацікавленим був у цьому мер Бондаренко. До речі, вчора він одразу прибіг до райвідділу поліції рятувати "рядового Дмитра".

Потім ці ж люди в чорному кілька разів з’являлися при господарчих спорах на фермерських господарствах області. Як тільки прокуратура області вручила меру Бондаренку підозри, одразу прокуратуру пікетували національні дружини. "Батьківщина" і "Нацкорпус" взаємопов’язані.

Хто замовник? Звісно "Батьківщина". Юля йде в Президенти і руками націоналістів вирішує свої питання з конкурентом.

У цій ситуації треба поставити крапку. Або цей "чорний безлад" розповзеться. Я не вважаю, що треба садити за грати Дмитра. Достатньо, щоб він компенсував збитки (пошкоджено кілька авто), компенсував збитки на лікування поліцейських, вибачився і, якщо за його дії повинен понести покарання, то це хай вирішить Суд. Цього достатньо, щоб він зрозумів, що сила – це не вихід.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Цього тижня погода на Черкащині буде сонячною та теплою

Цього тижні на Черкащині очікується сонячна та суха літня погода. Вночі температура буде коливатися в межах 5-10º тепла, а...

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x