БлогиПро відповідальність за таємні сесії та виконкоми

Про відповідальність за таємні сесії та виконкоми

-

- Advertisment -

Таємні сесії та таємні виконкоми для "своїх" у Черкасах безкарно не пройдуть. Ніхто і ніколи не буде таємно від громади ділити міський бюджет і землю, чого не було навіть за часів Януковича.

За фактом проведення "канівської" сесії Черкаської міської ради мною підписане повідомлення про підозру міському голові міста Черкаси, яке сьогодні вручено останньому прокурором міста.

Міський голова підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 351 КК України, а саме у перешкоджанні діяльності депутатів Черкаської міської ради.

Нажаль міський голова, замість того, щоб у передбачений законом спосіб процесуальним шляхом реалізовувати своє право на захист, як хлопчисько кілька днів бігав від слідчих та прокурорів, а в момент вручення повідомлення про підозру ганебно ховався в мерседесі преміум класу, оформленому звичайно ж не на себе, а на рідного брата, що було зафіксовано на відео у присутності понятих. Але як кажуть, маємо те, що маємо. Нехай мешканці міста знають за кого вони голосували.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Овчаренко
Сергій Овчаренко
прокурор Черкаської області
- Advertisement -

У Черкасах деякі дитсадочки та будинки залишилися без гарячої води

Частина Південно-Західного району залишилася без гарячого водопостачання через порив магістральної тепломережі Черкаської ТЕЦ. Про це повідомляє КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Подачу теплоносія...

У Золотоноші під час пожежі евакуйовано 15 мешканців будинку

У Золотоноші під час пожежі евакуйовано 15 мешканців будинку. Про це повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 5 травня до...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x