Новини20 черкащанок борються за титул "Супермодель по-українськи" (ФОТО)

20 черкащанок борються за титул "Супермодель по-українськи" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Із тисячі конкурсанток відомого телешоу "Супермодель по-українськи" невдовзі оберуть сотню красунь, які пройдуть в наступний етап кастингу. Серед них – двадцятеро дівчат із Черкаської області, повідомляє vikka.ua.

Наймолодшій конкурсантці з Черкащини – 16 років, найстаршій – 28. До 20 лютого шляхом онлайн-голосування буде обрано сотню переможців, які пройдуть у наступний етап кастингу.

Вже у третьому етапі зі 100 учасників онлайн-кастингу команда проекту обиратиме 30-ку учасниць. Вони потраплять у наступний, фінальний етап онлайн-кастингу і отримають завдання – зняти про себе короткий ролик-презентацію. Учасниця, чиє відео набере максимальну кількість голосів, отримає шанс поборотися за перемогу і звання "Супермоделі по-українськи". А єдину переможницю оголосять вже 15 березня.

Спробувати себе у відомому шоу вирішили 13 дівчат із Черкас, двоє – зі Сміли, по одній – зі Звенигородки, Чигирина, Монастирища, Умані та села Франківка Чорнобаївського району.

За поточними результатами голосування, у наступний етап конкурсу потрапляють дві красуні із Черкас. Це Анна Богінська, яка набрала майже 400 голосів, та Дарія Іваницька (126 голосів). Обом дівчатам – по 16 років. Аня займається танцями та хоче спробувати себе у телешоу, бо вважає, що це шанс змінити себе. Даша – любить тварин, природу і подорожі. Хоче вступити до вишу, вивчати іноземні мови та їздити по світу. Дівчина мріє спробувати себе у якості моделі та зробити це частиною свого життя.

16-річні черкащанки Анна Богінська та Дарія Іваницька (зліва направо) мріють стати моделями. Фото vk.com

Як повідомляв сайт vikka.ua, співочі черкаські брати розповіли, як підкорювали українські талант-шоу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптик повідомив, коли на Черкащині потеплішає

Нічні заморозки оминули Черкащину, але імовірність заморозків на ґрунті на цю ніч зберігається. Про це пише директор Черкаського гідрометцентру...

Черкасцю загрожує до 12 років в’язниці за придбання великої кількості психотропів

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя міста Черкаси, якого звинувачують у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x