Новини на ВІККАЕкономічні новиниСвіже та якісне м'ясо, високі стандарти чистоти та сервісу:...

Свіже та якісне м'ясо, високі стандарти чистоти та сервісу: "М'ясний дім" радує черкащан своєю продукцією (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Свіже та якісне м'ясо, високі стандарти чистоти та сервісу. Усе це можна знайти у магазині "М'ясний дім", який вже давно полюбився черкасцям. Особливість його в тому, що тут завжди є свіже м'ясо. Аби забезпечити покупців якісною та свіжою сировиною, магазин співпрацює напряму з виробниками.

Наталя Нечитайло, адміністратор магазину: "Знаходимо ферми, заключаємо з ними договори і потім нам завозять продукцію свіжу завжди. Стараємося, щоб у нас завжди були в асортименті кури, гуси, качки, індики, кролики, перепілочки, нутрії, баранина"

М'ясний Дім – унікальний і єдиний супермаркет в м. Черкаси, де можна придбати продукцію багатьох провідних м'ясокомбінатів України. Тут величезний вибір ковбас та ковбасних виробів. А працівники завжди раді допомогти покупцям з цього розмаїття обрати найкраще.

Наталя Нечитайло, адміністратор магазину: "Ми завжди пропонуємо, спробуйте цей шматочок, і цей. Людина буде знати, що її тут гарно обслуговують і вона отримає якісний товар за свої гроші"

Славиться крамниця й величезним вибором різноманітних сирів. А ціни на них – одні з найнижчих у Черкасах. Кажуть у "М'ясному домі". На закупи сюди приходять і ті, кому по дорозі, і спеціально приїжджають цілими родинами.

У магазині "М'ясний дім" можна купити усе для великоднього кошика. Що ближче до свят, то більший ажіотаж довкола вітрин. Але працівники магазину кажуть: до днів передсвяткових великодніх продажі готові.

Наталя Нечитайло, адміністратор магазину: "Ми запрошуємо наших постійних покупців, черкащан і гостей міста приїхати сюди і скупитися. Тут можна буде купити все: і смажену ковбаску після посту, і рибу, кури, гуси, качки, все, що тільки можна придумати, у нас є і завжди буде"

Напередодні свят у "М'ясному домі" обіцяють не лише широкий асортимент товарів на полицях, а й усілякі акції та знижки. Магазин знаходиться за адресою: вулиця Одеська 10/1.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах ліквідовують ями та вибоїни на дорогах

Черкаські комунальники ліквідовують ями та вибоїни, які утворилися на дорогах міста протягом зими. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. Аварійно-ямковий...

Забудова на Замковому: в історичній частині Черкас з’явилася важка техніка (ВІДЕО)

Днями у черкаських соцмережах з’явилися пости про початок робіт на Замковому узвозі у Черкасах. Містяни схвилювалися, адже питання необхідності...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x