НовиниНа Черкащині за добу знайшли 12 вибухонебезпечних предметів

На Черкащині за добу знайшли 12 вибухонебезпечних предметів

-

- Advertisment -

До оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Черкаській області по лінії екстреного повідомлення "101" 3 квітня надійшло повідомлення про виявлення в селі Геронимівка Черкаського району невідомого предмета, схожого на боєприпаси, повідомляє прес-служба відомства.

Сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечну знахідку як артилерійський снаряд калібром 45 мм.

Цього ж дня в місті Умань під час земляних робіт на території дачного кооперативу "Царське село" місцевими жителями було виявлено 1 протипіхотну міну.

Ще одне повідомлення про небезпечну знахідку працівники "Служби порятунку "101" отримали із Черкас, де на вулиці Пастерівській на території власного домоволодіння господар знайшов невідомий предмет, схожий на міну.

Сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які оперативно прибули на місце події, після обстеження території, ідентифікували підозрілий предмет як навчальну протитанкову міну, яка не несе загрози.

Ще 9 артилерійських снарядів калібром 76 мм та 1 мінометну міну калібром 82 мм місцевим населенням під час проведення городніх робіт було знайдено у полі на території Терешківської сільської ради Шполянського району.

Знищенням вибухонебезпечних предметів займаються сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас комунальники вирили вибухівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У школах Черкас цьогоріч – 1337 випускників

31 травня у Черкасах пролунав останній дзвінок 2023-2024 навчального року. Вже третій рік поспіль українці відзначають це свято в...

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули гранату: члени родини не постраждали

У Катеринополі, що на Черкащині, у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. Про це повідомляє...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x