НовиниНа слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Черкасах зареєструвалося...

На слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Черкасах зареєструвалося майже 400 осіб

-

- Advertisment -

На слуханні щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Черкасах зареєструвалося 377 чоловік. Однак право голосу має лише 357 осіб. Про це повідомив громадський активіст Ярослав Лавров у Facebook-спільноті "Місто на Че".

Так, у Черкасах 15 вересня о 14.00 годині розпочалися загальноміські громадські слухання щодо реалізації інвестиційного проекту з будівництва "Підприємства (заводу) комплексної переробки твердих побутових відходів (ТПВ) методом промислового піролізу з виробництвом кінцевого продукту – синтезованого газу, та/або електроенергії".

Facebook / Ярослав Лавров

Нагадаємо, компанія "ЕКО-БАЇК" вже не один рік намагається знайти контакти із міською владою Черкас щодо будівництва у місті сміттєпереробного заводу. Керівництво компанії стверджує, що має для втілення цього проекту арабських інвесторів.

Вперше "ЕКО-БАЇК" з’явився у грудні 2014 року. Тоді на сесію міської ради винесли угоду про співпрацю між підприємством і міською владою. Однак депутати не підтримали це рішення. Одна із причин – підприємство зареєструвалося за місяць до появи проекту рішення. Надалі відбувалися зустрічі і круглі столи в Черкаській ОДА.

Зрештою міський голова Анатолій Бондаренко на прохання підприємства створив робочу групу, яка аналізуватиме пропозиції інвестора.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 10 чиновників вивчатимуть пропозиції щодо будівництва в Черкасах сміттєпереробного заводу від компанії "ЕКО-БАЇК".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x