Новини на ВІККАВіККА-новиниРемонт доріг у Черкасах триває

Ремонт доріг у Черкасах триває

-

- Advertisment -

Ремонт доріг у Черкасах триває. Дорожники намагаються залатати якомога більше, доки не вдарили морози. Цього тижня планують завершити укладання щебенево-мастильного асфальтобетону на вул. Котовського, а також заасфальтувати вирівнювальним шаром ділянку на кільці по вул. Смілянській та 30-річчя Перемоги. Розповідає Юлія Доброскок.

Цьогорічний ремонт доріг у Черкасах уже на фініші. Працівники намагаються встигнути залатати дорожнього полотна якомога більше. Доки на вдарили сильні морози. Працюють дорожники відразу в кількох місцях. Нещодавно зробили частину вулиці Котовського на перехресті із Хрещатиком.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Ця ділянка найнапруженіша в місті. На 30 метрах розташовані 16 колодязів, теплових камер тощо. Більше 3-ох годин викладали одне перехрестя, щоби зробити нормально».

Цього тижня ремонтники планують заасфальтувати вирівнювальним шаром частину кільця біля літака. Ця ділянка дороги теж одна з найпроблемніших у місті.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Дещо змінили профіль дороги, щоби відводити калюжі, що утворюються в районі літака. На перспективу ми забезпечимо там гарне водовідведення».

Перш, аніж розпочати капремонт на кільці, дорожникам довелося виправляти помилки попередників.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «За допомогою міношукача ми знаходили мережі 70-их років».

Тривають роботи також на проспекті Хіміків. Цього тижня ремонтники планують укласти нижній шар асфальту на відрізку між підприємством «Металінвест» і тролейбусним парком. Особливу увагу ближчим часом приділять «дорожнім кишеням» – біля паркувальних і зупиночних майданчиків.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «На цьому тижні ми почнемо роботи вздовж дороги. Будемо укладати гранітну бруківку. Вона відмежує дорогу від паркувального майданчика та зупиночного – для громадського транспорту».

Нині активні роботи з ремонту дорожнього покриття проводять на вулиці Енгельса.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x