НовиниУманчанин і черкащанин, які вестимуть Євробачення-2017, розповіли про підготовку...

Уманчанин і черкащанин, які вестимуть Євробачення-2017, розповіли про підготовку до грандіозного шоу

-

- Advertisment -

У ведучих Євробачення-2017 розпочинається найвідповідальніший період репетицій. Про те, як відбувається підготовка і про свої задуми вони розповіли під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіацентрі, інформує управління культури та взаємозв'язків з громадськістю Черкаської ОДА у Facebook.

Ведучі Володимир Остапчук, Олександр Скічко і Тімур Мірошниченко розповіли, що готують велику кількість сюрпризів на усі етапи шоу. Вони детально переглядали відео з попередніх конкурсів, аналізуючи помилки і "фішки" ведучих. "Копіювати ми точно нікого не будемо, це неправильно з точки зору професійної етики", – запевняє Тімур. "Один із основних закидів до нас був, чи зможемо ми перевершити виступ Монса і Петри у 2016 році. Ні, це не наша мета. Наша мета – показати український варіант, показати, що ми європейці, показати, що у нас є таланти, що Україна – велика, європейська і різнобічна. Гасло "Євробачення" Celebrate diversity якраз і виливається майже в усіх наших номерах", – розповів Володимир.

За словами хлопців, дівчат серед ведучих немає "не тому, що так планувалося, а тому що так сталося". Їх відібрали за такими критеріями як рівень знання англійської, телевізійний досвід, уміння працювати у прямому ефірі, стресостійкість і вміння працювати у команді. "Це вперше за всю історію Євробачення ведучими будуть три хлопці, троє чоловіків. Приємно вносити щось нове", – зазначив Олександр.

Завдяки спільним заняттям з англійської і репетиціям ведучі бачаться майже щодня. "Зараз Євробачення – це те, з чим ти прокидаєшся і з чим ти лягаєш спати – ти або переглядаєш виступи учасників, або відпрацьовуєш англійську мову", – каже Олександр.

Більшість репетицій відбуваються у звичайному спортзалі. Усі рухи відпрацьовуються до найдрібніших деталей. "Це не просто 2-3 ведучих, які виходять на сцену, а величезна робота величезної кількості людей. Найскладніше – з’єднати все це. Ми все настільки прораховуємо, що після цього виключено, що щось піде не так", – розповідає Володимир..

Нагадаємо: двоє з трьох ведучих цьогорічного "Євробачення" – з Черкащини. Черкащанин Олександр Скічко – актор, пародист, шоумен і ведучий програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Уманчанин Володимир Остапчук у рідній Умані закінчив філфак педуніверситету і викладав англійську мову у місцевому аграрному університеті, а пізніше перебрався в Київ, став радіо- та телеведучим і нині веде ранкове шоу на ТБ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси долучаться до проекту Євробачення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x