НовиниЧеркаські волонтери на Полтавщині потрапили під поліцейську перевірку

Черкаські волонтери на Полтавщині потрапили під поліцейську перевірку

-

- Advertisment -

Групу черкаських волонтерів, які повезли допомогу в зону АТО, зупинила поліція на одному зі стаціонарних постів у Полтавській області. Поліцейські почали оглядати автомобіль та фіксувати документи. Про це повідомила у Facebook черкаська волонтерка і військовий капелан Лариса Когут.

"Три роки їздимо, ще такого не було, щоб почалися перевірки з Кобеляк Полтавької області. Причину зупинки не пояснюють, запрошують в будку ДПС, перевіряють і записують всі документи – і особисті, і на машину, яка на волонтерських номерах, а у мене офіційне капеланське відрядження", – повідомила вона.

Лариса Когут додає: поліцейські почали фотографувати їхню машину та повідомили, що їм надійшов наказ "зупиняти і перевіряти волонтерів".

Водночас керівник прес-служби УМВС у Полтавській області Юрій Сулаєв у коментарі vikka.ua спростував інформацію про пильну увагу полтавської поліції безпосередньо до волонтерів. Він пояснив, що в області наразі проводиться територіальне відпрацювання у зв’язку зі збільшенням кількості незаконних заволодінь транспортними засобами.

"Волонтерів це жодним чином не стосується. У нас здійснюється відпрацювання у зв’язку з тим, що останнім часом сталося дуже багато розбійних нападів і заволодінь транспортом. Так, лише за один тиждень в області викрали 5 автомобілів: 4 елітних і одну "Ниву", – повідомив Юрій Сулаєв.

Він додав, що звичайним водіям, в тому числі й волонтерам, якщо ті не порушують закон, боятися не варто.

"Це превентивні заходи, передбачені Законом України "Про Національну поліцію". І поки що ця робота продовжується. Наразі поліція контролює усі в’їзди-виїзди на територію Полтавщини", – додав керівник прес-служби ГУ НП області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, головного прокурора попросили перевірити будівництво вертолітного майданчика у Каневі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x