Новини на ВІККАСпортивні новини«Черкаські Мавпи» вдруге поступилися запорізькій «ФЕРРО-ЗНТУ»

«Черкаські Мавпи» вдруге поступилися запорізькій «ФЕРРО-ЗНТУ»

-

- Advertisment -

Уже вдруге «Черкаські Мавпи» поступилися запорізькій команді «ФЕРРО-ЗНТУ». Підопічні Йовіци Арсіча цього разу буквально випустили перемогу з рук. Черкасці поступилися «ФЕРРО» із мінімальним розривом. Попри перевагу «Черкаських Мавп» упродовж усього матчу, долю поєдинку вирішили останні хвилини.

У першій десятихвилинці «Черкаські Мавпи» заявили своєю грою, що налаштовані на перемогу. Незважаючи на атаку Ренді Калпеппера та Камерона Мура, черкасці спромоглися на якісний супротив. Як і в минулій грі, свої переможні наміри на майданчику доводили Чарльз Томас, Вінсент Хантер і Денис Яковлєв. «Залізний» захист дозволив «Черкаським Мавпам» завершити першу десятихвилинку із рахунком 22:14. Опісля гравці «ФЕРРО» активізувалися. Тандем Річарда Гуіна та Ренді Калпеппера спромігся скоротити розрив. Проте наприкінці черкасці швидко повернули перевагу у рахунку – 44:42.

Данте Свонсон, гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Я думаю, що в нас все виходило, ми грали гарну гру. Так, ми зробили декілька помилок в овертаймі, які стали вирішальними, але загалом ми зіграли хорошу гру».

Зі старту третього періоду черкасці намагалися втримати перевагу. Чотири очки від Дениса Яковлєва стали цьому доказом. Проте найнапруженішим виявився четвертий період. «Черкаські Мавпи» зберігали мінімальну перевагу аж до завершальних хвилин гри. За 40 секунд до кінця матчу ініціативу перехопили гравці «ФЕРРО». Втримати перевагу в рахунку черкасцям так і не вдалося.

Йовіца Арсіч, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Я думаю, що обидві команди продемонстрували якісний баскетбол. Сьогодні господарі заслужено перемогли, вітаю команду «ФЕРРО». Нам не вистачило трохи концентрації та енергії, щоб реалізувати останню атаку. Тому ми програли, але показали, що можемо грати в баскетбол».

Другий поєдинок «Черкаських Мавп» із «ФЕРРО» закінчився із рахунком 93:89 на користь суперника.

Кирило Большаков, тренер «Ферро-ЗНТУ»: «Не найкраща гра, з одного боку. З іншого – хлопці, які закінчували гру, проявили характер і працювали. Перевагу Черкас під щитом нейтралізували не за рахунок відповідного росту, а за рахунок характеру, боротьби та якихось дій».

Уже в цю п’ятницю чвертьфінальна серія переїздить до Черкас. На домашньому паркеті «Черкаські Мавпи» мають відіграти ще два матчі проти запорізької «ФЕРРО».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x