НовиниУ черкаському лісництві розповіли, хто відповідає за сміття в...

У черкаському лісництві розповіли, хто відповідає за сміття в лісах

-

- Advertisment -

Черкаські лісівники попросили органи місцевого самоврядування не додавати їм роботи та зазначили, що з кожним роком стає дедалі важче боротися зі смітниками в лісах. Про це йдеться у заяві Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

В обласному лісництві нагадали, що обов’язки по підтримці чистоти в зоні лісів покладені не лише на обласне управління лісового та мисливського господарства.

"Ніхто не звільняв сільські та селищні ради від обов’язку тримати в належному стані ввірені їм території поза межами населених пунктів. Прибирання сміття у приміських лісах покладене на органи місцевого самоврядування, які теж не квапляться наводити лад", – повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

У заяві зазначено, що за порядком уздовж трас, узбіч та автомобільних доріг згідно із законодавством повинна слідкувати Служба автомобільних доріг.

Крім того, в області активно наразі триває лісокультурна кампанія. Тож саме зараз відволікання працівників управління на прибирання сміття погано впливає на оновлення лісів.

"Жителі області продовжують вивозити сміття у ліс. На одного лісівника припадає тисячі гектарів лісу, прибирати який від постійних сміттєзвалищ при всьому бажанні просто неможливо", – зазначають в обласному лісництві.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині для заводу із переробки сміття не знайшли землі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x