Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаські благодійники втілили мрію самотньої черкаської поетеси (ВІДЕО)

Черкаські благодійники втілили мрію самотньої черкаської поетеси (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Із ялинкою та подарунками. Так почалося свято в оселі черкаської поетеси Лариси Максименко. Жінка з інвалідністю кілька місяців тому втратила маму та лишилася абсолютно одна. Підбадьорити її вдалося моїм колегам спільно з черкаськими благодійниками. Чим розраджували самотню поетесу знає Вікторія Хамаза.

Так починається свято в оселі пані Лариси. За Діда Мороза – найближчий друг Олексій. За снігуроньку – працівниця Придніпровського терцентру. Своїх гостей Лариса зустрічає як справжня господиня.

Чай без солодощів, але теплі розмови. Проте ще недавно, жінка не могла і мріяти про таке. Кілька місяців тому Лариса втратила найближчу людину – маму та дуже болісно переживала це.

Лариса Максименко, поетеса: "У ванній прала, впала. Мене позвали, бо вона затопила сусідів,прорвало каналізацію. Я прийшла і таке побачила. Я їй розповідала буквально все. Ми з нею були як подруги. Мама для мене – найпрекрасніша людина".

Лариса – інвалід другої групи. Від народження вона має проблеми з опорно-руховим апаратом. Майже все своє життя їй допомагала родина. У 30-ть років, після смерті матері, жінка лишилася сам на сам з недугом. Зізнається, однією бути важко, рятують лише вірші.

Писемний талант Лариса відкрила в собі ще в дитинстві, як тільки почала говорити. Відтоді, каже жінка, не полишає ручки.

Лариса Максименко, поетеса: "Я пишу з самого маленького, все життя. Мені мама розповідала, що як тільки почала говорити – почала римувати. Каже, я зразу не звернула уваги. А потім зрозуміла. Що моя дитина римує трохи".

Нині жінка живе у скруті. Пенсії подекуди не вистачає навіть на продукти. Маленькі побутові мрії Лариси втілюються з приходом нашої знімальної групи.

Наталія Бондаренко, представник Придніпровського терцентру соцдопомоги: "Вона як живчик у нашому колективі. Лариса завжди співає у нас, виступає у всіх наших заходах і пише вірші. Від віршів ми мліємо. Я її слухаю з таким натхненням".

Сама ж Лариса запевняє – жодні негаразди не змусять її перестати писати вірші та вірити у дива. Наостанок жінка навіть розкриває нам свою найбільшу новорічну мрію, бо сподівається – колись вона обов'язково здійсниться.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x