Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах відбулися відкриті змагання із джип-тріалу

У Черкасах відбулися відкриті змагання із джип-тріалу

-

- Advertisment -

Ревіння двигунів, нереальний драйв і купа емоцій заполонили Черкаси. У місті пройшли відкриті змагання із джип-тріалу. За звання найкращих в автомобільній першості змагалися три десятки автомобілів і мотоциклів із різних куточків країни. Випробовували своїх залізних коней власники із завзяттям. На нелегких трасах залишалися і бампери, а іноді навіть і самі гонщики.

Байкер із багаторічним досвідом Сергій, а в народі просто Сем, сьогодні випробовує нелегку трасу одним із перших. Кілька сотень метрів – і чоловік зі своїм саморобним залізним конем на землі.

Сергій Семеренко, учасник змагань: «Резина б/у, старая. Что делать? Мы – люди не состоятельные, не богатые. Есть ребята, которые приехали на кроссовых, подготовленных. Тем не менее будем воевать, а у нас техника не для мотокроссов».

Ще один ласий до адреналіну власник ось цього білого джипа. Він, літаючи на трасі з кількаметровими горбами, навіть розгубив деталі від авто.

А от ці хлопці, щоб нічого не губити та вдосталь поганяти по горбах, винайшли особливо міцне авто – білий місяцехід. Його кияни Антон та Олександр зібрали самі за три місяці з того, що було під рукою.

Антон Фінк, учасник змагань: «Основная задача была сделать технику, не похожую ни на что вообще».

Олександр Соколов, учасник змагань: «Первая особенность этого автомобиля заключается в том, что тут абсолютно независимая от всего подвеска. Длиноходные рычаги подвески превышают все возможные пределы, которые присутствуют в технике, которая выпускается с завода или которая кем-то дорабатывается. То есть конструкция не мостовая. Используется коробка-автомат, что, соответственно, упрощает движение по внедору». Аби самим екстрим відчути та на креативні автоексперименти вдосталь надивитися, і приїжджають щороку до Черкас на джип-тріал учасники з усієї України, наголошують ініціатори змагань. До речі, цього року трасу для них старанно готували й самі організатори джип-тріалу, і навіть природа.

Олександр Скорина, організатор змагань із джип-тріалу: «Когда снег растаял, тут появились естественные препятствия, которые настолько нас устраивают, что хм… мы вообще не используем в этом году трасу мототрека, мотоциклы у нас отдельно едут, а уже три класса автомобилей уже идут по подготовленной трасе именно для автомобилей 4 на 4».

Ян Скорина, учасник змагань: «Я заболел эти видом спорта, мы с отцом этим занимаемся довольно таки давно. Если честно, не могу жить без этого, мне нужно водить машину, я получаю от этого величайшую дозу адреналина».

Спробувати подолати перешкоди як штучні, так і природні, цього разу мали змогу власники мотоциклів і трьох класів автомобілів – від стандартних до важковаговиків. Усього участь у змаганнях взяли понад три десятки любителів долати бездоріжжя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Вівчарка Умка з Черкас зійшла на переможний п’єдестал у Європі (ВІДЕО)

Знайомтеся! Німецька вівчарка - Абба фон хаус круп, саме так собака записана в паспорті, та вдома її кличуть -...

Черкаси провели в останню путь трьох захисників країни

Сьогодні Черкаська громада провела в останню путь трьох воїнів-захисників, які мужньо стояли на передовій і несли службу заради нашої...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x