Новини на ВІККАЕкономічні новиниУ Черкасах з’явився новий ресторан європейської кухні (ВІДЕО)

У Черкасах з’явився новий ресторан європейської кухні (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах відкрили новий ресторан європейської кухні. "Зефір" – це затишний куточок, який розмістився у мікрорайоні "Митниця". Вишуканий інтер’єр, приємна атмосфера та смачна кухня – усе це зробить ваш відпочинок незабутнім та неповторним.

Альона, адміністратор ресторану "Zefir": "Наше заведение, оно напоминает собою зефир. Оно такое же нежное и воздушное. И для гостей Черкасс, и для самих черкасчан это будет как десерт, как изюминка в городе"

Злагоджена команда професіоналів – це основа, на якій тримається заклад. Тут подбають, аби ваше гостювання ніщо не зіпсувало. Відчуття легкості та білосніжності у ресторані "Зефір" для кожного відвідувача забезпечить команда уважних офіціантів та талановитих поварів.

Вікторія, старший офіціант ресторану "Zefir": "Ми запрошуємо до нашого ресторану усіх відвідувачів. Ми якісно обслуговуємо усіх. Ми дуже раді бачити усіх відвідувачів. Вони не пошкодують, що приходять до нашого ресторану. І будуть задоволені"

Перше побачення, зустріч із друзями чи сімейні вечері. Ресторан "Зефір" поряд з вами у найважливіші для вас дні. Весільні бенкети та проведення дня народження – кожне свято стане особливим. Неповторну атмосферу ресторану "Зефір" оцінили і перші відвідувачі.

Алла, відвідувачка ресторану "Zefir": "Дуже сподобалося. Ну, мені сподобалося таке відчуття чистоти. Можливо, за рахунок того, що тут усе біле. Заходиш і усе так світло. І смачна їжа, особливо сподобалася картопля те, що вона готується тут, не заморожена. Для мене це дуже важливо"

Нова європейська кухня – це вишукані та смачні страви за доступними цінами. У ресторані "Зефір" улюблену їжу знайде навіть найвибагливіший гурман. До смаку кухня припаде і дорослим, і малим.

Альона, адміністратор ресторану "Zefir": "У нас представленная европейская кухня. Наши профессионалы готовят изысканные блюда такие как: паста будет представленная. Также будет гриль-меню. Вкусно, доступно, по хорошим ценам. Приходите, рады будем вас видеть"

Ресторан "Зефір" обіцяє підсолодити життя черкащан і зефіром власного виробництва. Команда закладу вірить: уважністю та кухнею завоюють не лише шлунки черкаських гурманів, а й їхні серця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ викрила проросійських агентів, які готували удари по Україні. Один із них – уманчанин

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня. Один із агентів з міста Умань....

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x