Новини на ВІККАВіККА-новиниПідрахунок на фініші

Підрахунок на фініші

-

- Advertisment -

Підрахунок на фініші. За партійними списками черкащани обрали ВО «Батьківщина». За цю політсилу проголосували найбільше людей у всіх виборчих округах області. Щоправда, поки що не надійшли всі дані із 197-ої ОВК. Та, як зазначено на сайті ЦВК, за результатами 95% опрацьованих протоколів найбільше голосів теж у «Батьківщини». А от у мажоритарних округах результати волевиявлення черкащан зовсім інші. По двох округах перемогли регіонали, по чотирьох – самовисуванці. Батьківщинівець остаточно переміг лише по 194-му округу. Після численних перипетій із підрахунком голосів у м. Черкаси переміг Микола Булатецький. У цій ОВК таки підписали всі протоколи та повезли до Центральної виборчої комісії.

Результати голосування містян уже прокоментував мер Черкас Сергій Одарич, який щойно повернувся з Норвегії.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Дивними, я б сказав би неприємно дивними, є ті результати, які показало місто Черкаси. Ми маємо таку картину, коли перемагають кандидати, які нагло купують голоси, індивідуально скуповують, і не отримують підтримки ті люди, які інвестували в місто».

Не зовсім однозначною є ситуація з одномандатним округом № 197. На сайті ЦВК зазначено, що опрацьовано 100% протоколів і переміг Богдан Губський. Опозиція ж ці дані називає неправдивими.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах протягом тижня народилося 27 малюків

За минулий тиждень у Черкасах народилося 27 малюків. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед новонароджених 13 хлопчиків та...

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з участю американських хірургів (ВІДЕО)

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з міжнародною участю. Тема: Травма та інфекція. Щоб обговорити нові напрацювання галузі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x