Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах нарешті визначили усіх патрульних (ВІДЕО)

У Черкасах нарешті визначили усіх патрульних (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах почав діяти поліцейський патруль. Із 5 тисяч кандидатів відбір пройшли 265 осіб. Із них 39 – жінки. Більшість нових правоборців – із районів Черкащини та з сусідніх областей. Середній вік – 20-25 років. П'ятнадцять полісменів – колишні міліціянти. На нових патрульних чекає 9 тижнів інтенсивного навчання. У середині лютого вони вже вийдуть на своє перше патрулювання.

Владислав Пустовар, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області: "Із сьогоднішнього дня ви всі зараховані до штату Національної поліції. Від сьогодні починається навчання. Воно буде дуже коротким. Тому за цей період потрібно вивчити всі дисципліни, здобути нові навички".

Поповнити лави нових патрульних могла й дружина міського голови. Про це новообраним поліцейським розповів сам мер. Мовляв, вона вже навіть склала тести і пройшла співбесіду. Зупинила поліцейську кар’єру "першої леді" міста медкомісія.

Анатолій Бондаренко, міський голова м. Черкаси: "Здала всі іспити на відмінно. Не пройшла, бо кісточки на ногах такі невеличкі. Так що була б із вами разом".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x