Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащан згуртувало бездоріжжя (ВІДЕО)

Черкащан згуртувало бездоріжжя (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Проти ям – гуртом. Тотальне бездоріжжя у Черкасах дістало людей. Якісне покриття вони взялись вимагати у владців. Але не як забаганку, а необхідність. Чи буде результат наші журналісти розкажуть.

Тут, побіля другої міської поліклініки, водії системно порушують правила дорожнього руху. Проте – цілком вимушено. Величезні ями на шляху можна об'їхати лише зустрічкою.

Чіпляти дном машини землю Ярославу доводиться майже щодня. Чоловік живе неподалік, і говорить, постійно чує про аварії та поломки автівок на цій ділянці.

Ярослав, житель м. Черкаси: "По середині така ситуація, і їдеш в одну сторону – майже на бордюр виїжджаєш, а в іншу – теж майже по бордюру і виглядає абсурдно, коли це напроти медичного закладу. Дороги ніякої немає".

Залатати дорогу владців вже неодноразово просили і самі медики. Бо для хворих швидкий під’їзд до поліклініки життєво необхідний.

Олег Роскопін, головний лікар 2-гої міської поліклініки: "Хотіли б, щоб оцей проміжок руху водії проїжджали не порушуючи правил дорожнього руху, не їздили з правої смуги в ліву. І щоб нормально під’їжджали до нашого закладу".

Не дочекавшись допомоги, за справу взялись самі люди. Вони на чолі з депутатом по округу збирають підписи у зверненні до міського голови. Вимагають залатати хоча б ділянку побіля медзакладу до виїзду на Героїв Сталінграду. Своє "за" ставить і водій Ярослав, і пішоходи.

Тарас Коломієць, депутат міськради ("Партія вільних демократів"): "З обох сторін є такі проміжки часу, коли машини стоять і залишаються вузенький проїзд по цих ямах. Їздять і маршрутки, і звичайні машини, і вантажні. Жахіття. І це, наголошую, біля центральної вулиці міста".

Звернення направлять до профільного департаменту міськради. Там уточнюють, ця ділянка вже в черзі на ремонт, щоправда, не капітальний.

Андрій Наумчук, директор департаменту ЖКК ЧМР: "Після Пастерівської, зараз там завершився ремонт, туди переїжджаємо. Як на Пастерівській: поточний. Тобто все знімати і повністю переробляти".

Всього ж на поточний ремонт доріг Черкас міська влада виділила 5 мільйонів з лишком. Люди сподіваються, їх витратять за призначенням.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x