Новини на ВІККАСпортивні новиниЧеркащани визначали найспритніших в триборстві (ВІДЕО)

Черкащани визначали найспритніших в триборстві (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Півтори сотні спортсменів змагалися за медалі в легкоатлетичному триборстві. Відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ олімпійського резерву проводять уже кілька років. Традиційно в ньому беруть участь представники двох областей – Черкаської та Кіровоградської. Хто переміг цього разу – знають наші кореспонденти.

Зазвичай найбільше представництво на таких змаганнях має обласна школа олімпійського резерву. Позмагатися до Черкас також приїхали юні легкоатлети Сміли, Ватутіного та Городища. Та з двох міст сусідньої Кіровоградщини.

Анастасія Поліщук, легкоатлетка (м. Городище): "Сьогодні змагання з триборства. Це біг на 60 і 800 метрів та стрибки у довжину. Я поки що на сьомому місці".

На меті не лише визначити переможців та призерів, кажуть організатори. Насамперед, знайти талановитих спортсменів, які б представляли Черкащину на всеукраїнському рівні.

Леонід Сіренко, директор Черкаської ОСДЮСШОР: "Фокусуємо свій погляд на цих спортсменах. Плануємо, щоб вони поповнили лави збірної нашої області й стали переможцями та призерами всеукраїнських змагань".

Учасники визначають найкращих у чотирьох вікових групах серед юнаків та дівчат. Зокрема, три перших місця здобувають вихованці школи олімпійського резерву – Віктор Доброштан, Анастасія Дергачова та Олег Костенко. Добре виступають і сміляни – Катерина Федоряка та Роман Василенко. Вони теж стають переможцями змагань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x