Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаські дівчата влаштували "пробіг жіночності" (ВІДЕО)

Черкаські дівчата влаштували "пробіг жіночності" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На меншій швидкості, але у повному куражі. 8-го березня дівчата у Черкасах ще й бігали. Не навипередки, а для краси та здоров’я. Так оригінально відзначали жіночий день. Забіг у спортивних костюмах, кросівках та навіть спідницях провели як альтернативу традиційному святкуванню з поїданням тортиків. Адже, мовляв, так і форми не постраждають, і унікальна розвага гарантована. Стартував пробіг о 12 годині на одній з центральних вулиць міста, а завершився на Соборній площі. Хоча побігати 8 березня прийшло усього 6 черкащанок, святкового дрес-коду вони дотримались.

Марина Демченко, учасниця пробігу: "Сьогодні я в сукні і в кросівках, це для мене вперше, дуже незвично, було тяжко підібрати, скомбінувати, але я це зробила. Зараз дуже популярним став спорт, і він іде в маси, і я так само займаюся спортом, і всіх оточуючих до цього стимулюю і мотивую".

Дар’я Шапошникова, учасниця пробігу: "Це, по-перше, дуже корисно, біг, по-друге, ми об’єднуємося, всі жінки разом об’єднуються, дуже цікаво, не сидіти вдома, як ви сказали, їсти тортики, це зміна обстановки, нові враження. Все-таки вирватися кудись. В нашому житті не так часто ми кудись вириваємось".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x