Новини"Черкаські Мавпи" провели майстер-клас для гімназистів (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" провели майстер-клас для гімназистів (ФОТО)

-

- Advertisment -

Незвичний урок фізичної культури отримали учні Першої гімназії. На школярів чекав баскетбольний майстер-клас від гравців "Черкаських Мавп". Про це інформує прес-служба "Черкаських Мавп".

Так, Денис Носков зайнявся тренуванням хлопчаків, тоді як Клим Артамонов працював з дівчатами. Бігмен "Мавп" запропонував учням серйозні вправи – кидки, подвійний крок, ведення. А Артамонов разом з дівчатами взяв участь у низці естафет. Кожен із гравців задоволений.

"Повеселилися, розвіялися. Випробували себе в естафетах, пограли в баскетбол. Дітям сподобалося, нам також. Помітно, як вони нас уважно слухали та виконували кожну вправу. Це свідчить про їхню зацікавленість. Все чудово", – ділиться враженнями Клим Артамонов.

А тим часом Горинич встиг зробити кілька справ. Окрім майстер-класу талісман зайнявся й виховною справою і пішов по різним класам гімназії. У ході уроків він поспілкувався зі школярами та запросив їх на домашні матчі "Черкаських Мавп".

Олександр Молчанов, учитель фізичної культури: "Інтерес до баскетболу  у нашій гімназії дуже високий. Цього майстер-класу ми чекали. Зібрали паралель 5-6 класів. У нас є чимало дітей, які мають уявлення, що таке баскетбол, дехто ходить на тренування з цього виду спорту. Подібні майстер-класи дуже важливі для дітей, адже вони бачать, чого можна досягти, якщо займатися спортом".

Після низки вправ баскетболісти обрали собі команди й провели товариський матч. Сильнішою виявилася команда Дениса Носкова. Форвард "Мавп" серйозно поставився до гри, й не лише добре асистував своїм юним партнерам, а також викладався й в захисті!

Як повідомляв сайт vikka.ua, команда "Черкаських Мавп" поповнилася новим гравцем.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі поліція затримала українського Ескобара

Поліцейські затримали канівчанина, якого підозрюють у збуті наркотиків. 42-річного чоловіка затримали під час збуту наркотичної речовини «метадон». Наразі йому...

“Вам прийшла посилка”: черкаські правоохоронці попереджають про шахрайську схему

Аферисти розсилають фейкові смс-повідомлення від імені відомих поштових операторів, щоб зібрати платіжні дані. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x