НовиниДо лав нової поліції в Черкасах потрапили 15 діючих...

До лав нової поліції в Черкасах потрапили 15 діючих правоохоронців

-

- Advertisment -

Набір у патрульну поліцію Черкас завершено. З п’яти з половиною тисяч кандидатів відібрано 250 осіб, серед яких 15 діючих працівників. Тож в останніх числах лютого наступного року в Черкасах запрацює нова патрульна поліція. 

Про це повідомив в. о. начальника головного управління Національної поліції в Черкаській області Владислав Пустовар у Facebook.

"21 грудня розпочинається навчання, що триватиме дев’ять тижнів. Спочатку в Черкасах до патрульної поліції планувалося відібрати 200 осіб, але враховуючи, що в області знаходиться найбільше водосховище України я звернувся з пропозицією до Міністерства про створення в Черкасах пілотного проекту – першого в Україні водного патруля.Мою пропозицію схвалили та збільшили штат патрульної поліції з 200 до 250-ти осіб. Кандидати, які виявили бажання служити у водній патрульній поліції окрім загального конкурсу здали нормативи з плавання, адже окрім охорони водно-прибережної смуги та боротьби з браконьєрством вони повинні вміти швидко прийти на допомогу людині, яка потрапила в біду на воді та надати їй необхідну допомогу", – зауважує Владислав Пустовар.

Крім того зараз в Міністерстві на розгляді знаходиться ще одна пропозиція про оснащення водної патрульної поліції швидкісними катерами, тому що, наявний парк плавзасобів вже давно морально і матеріально застарів.

Патрульні, які будуть працювати в місті в цілодобовому режимі будуть виконувати функції ДАІ та патрульної служби. Водна патрульна поліція, яка також буде працювати у цілодобовому режимі, забезпечуватиме охорону акваторії річки Дніпро, островів, прибережної зони та здійснюватиме боротьбу з браконьєрством, а у зимовий період буде залучена до патрулювання в місті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині посадовець підбурював до дачі хабара у розмірі понад 1 млн гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x