НовиниМер Черкас не відмовився від надбавки та премії (ВІДЕО)

Мер Черкас не відмовився від надбавки та премії (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На засіданні сесії міськради, що відбулася 14 грудня, депутати голосували за проект рішення "Про преміювання міського голови, заступників міського голови, встановлення їм надбавок, надання матеріальної допомоги у 2015 та 2016 роках". Під час самого голосування Анатолій Бондаренко утримався, однак проти премії не заперечував.

Наразі оклад міського голови складає 3219 гривень. Він також отримуватиме надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років, а також премію у розмірі 100 % посадового окладу.

Цьогоріч за пропозицією депутатів міський голова не отримуватиме матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки. 

Тобто лише цьогоріч міський голова отримуватиме трохи менше десяти тисяч гривень на місяць. У наступному році додасться ще й матеріальна допомога для вирішення соціально- побутових питань та допомога для оздоровлення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, торік міський голова Черкас Сергій Одарич відмовився від усіх надбавок та премій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x