Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанка напророчила собі долю (ВІДЕО)

Черкащанка напророчила собі долю (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В ніч перед святом Андрія Первозванного, 13 грудня, дівчата ворожитимуть на судженого. Андріївським обрядам вже тисяча років, вечорниці влаштовували ще за часів язичництва. Хоч нині сучасна молодь і не надто вірить у правдивість цих передбачень, ВІККА-новини відшукали дівчину, яка долю собі все ж напророчила.

Настя показує свої весільні фото. Кілька місяців тому дівчина вийшла заміж. І хоч до того зі своїм теперішнім чоловіком вони зустрічались 5 років, вона на пропозицію не чекала, тому освідчення коханого було для дівчини справжньою несподіванкою.

Анастасія, жителька м. Черкаси: "Я нічого не знала. Подруги мої знали, адже мій коханий їм розповів, це було на день мого народження, я була дещо шокована, але я зраділа і була щаслива".

Але, про те, що дівчина вже у 2015-му році вийде заміж, їй підказало торішнє ворожіння.

Разом із тими ж подругами, що потім допомагали її чоловіку робити пропозицію, вона ворожила на Андрія. У чотирьох чашках були окремо вода, цукор, монети та каблучка. Наосліп вони мали обрати одну з них. Дівчатам попадалось будь-що, а Настя – єдина, хто тієї ночі витягнув перстень.

Анастасія, жителька м. Черкаси: "Я звісно зраділа, але з часом про це забула і не приймала близько до серця. Коли мені мій хлопець освідчився, я згадала, що було таке гадання і воно збулось".

Настя не знає, чи наворожене весілля банальний збіг, чи карти долі. Одне, говорить, знає точно – вона щаслива. Її подруги Віта, Оксана та Юля теж хочуть жіночого щастя. Цьогоріч ворожитимуть вже без неї, але до вечорниць дівчата підійшли серйозно. До нинішнього свята вони познаходили ще й інші обряди аби більше дізнатись про своє майбутнє.

Культурологи кажуть, якщо раніше вечорниці на Андрія носили серйозний характер, для сучасної молоді це більше за розвагу. Але у будь-якому випадку, головне власне відношення до передбачень.

Наталія Ярмоленко, культуролог: "Якщо вірити у гарне, що наворожили собі, то хай те збувається. А якщо щось нейтральне або негативне, то треба мислити позитивно і творити свою долю самому".

Зараз серед найпопулярніших обрядів наворожити судженого – випікання калити, підкладання під подушку записок з чоловічими іменами, ворожіння на чашках та домашніх тваринах. Спробувати свою долю незаміжнім дівчатам можна вже цієї неділі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x