Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах за футбольні нагороди змагалися ті, кому за...

У Черкасах за футбольні нагороди змагалися ті, кому за 40 (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Впевненою перемогою команди "Хімік-Азот" завершився турнір із футзалу "Зимова ліга". За нагороди змагалися спортсмени віком понад 40 років. У підсумку переможець на сім очок випередив найближчих конкурентів. З подробицями наші кореспонденти.

У першому матчі останнього туру зустрічаються команди "Панда" та "Острів". Гра проходить за відчутної переваги футболістів "Острова". У підсумку вони здобувають переконливу перемогу з рахунком 8:1.

Завершують турнір колективи "ЮГ-2000" та "Хімік-Азот". Останні вже дострокові переможці змагань. Увесь час на майданчику точиться напружена боротьба. Врешті-решт "Хімік-Азот" мінімально перемагає – 6:5.

Ігор Дробот, капітан команди "Хімік-Азот": "Игра была очень сложной. Борьба на каждом участке поля. Тяжело, но мыпобедили".

Футболісти команди "Хімік-Азот" отримують Кубок переможця та золоті медалі. Друге місце посідає "Острів". Бронзовим призером стає "Солтекс".

Павло Скворцов, голова Асоціації аматорського міні-футболу в Черкаській області: "Все команды, игроки уже победители. В таком воздасте играете, показываете прекрасный футбол, показываете молодому поколению, куда надо стремиться, пропагандируете здоровый образ жизни".

Також призи отримують найкращі бомбардир, воротар і гравець турніру. Це відповідно Роман Поліщук із команди-переможця, Олександр Дяк з "Острова" та Юрій Лісняк із "Солтекса".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x