Новини на ВІККАВіККА-новиниСоціальні мережі підірвав фільм 15-річного черкасця (ВІДЕО)

Соціальні мережі підірвав фільм 15-річного черкасця (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Голлівудський розмах черкаського підлітка. Соціальні мережі підірвав фільм 15-річного містянина. Його хлопець разом із двома друзями зняв власними силами та за власний кошт. Як це відбувалось, знає наша Катерина Ковбій.

Олександр, режисер-початківець: Ну, от: "Все гуд, но музыкальное сопровождение так себе". Комусь музика не сподобалась. "Бакалова – клас!" – комусь героїня сподобалась. Ну, тут, в принципі, згоден. Мій персонаж не дуже".

15-річний Сашко передивляється коментарі в соціальних мережах. Всі вони – до його нової стрічки "Поза системою". Та світ побачила просто напередодні.

У півгодинному фільмі власного виробництва школяр і головний герой, і постановник, і оператор… І навіть головний технік.

Олександр, режисер-початківець: "Дає м’яке світло, але він повністю зроблений своїми руками. Картон, всередині – фольга, і ззовні – розсіювач, типу тканини".

Зйомки короткометражки, пригадує школяр, тривали рівно 15 днів. За цей час головні герої встигли опанувати ази програмування, навчитися керувати автівкою, та навіть потримати в руках тисячі гривень. Тепер же весь реквізит стрічки вміщається в маленький пакетик.

Олександр, режисер-початківець: "У мене є тут тумба, в якій зберігається реквізит, який вже був використаний. Ось це – це саме з останнього фільму. Тут є окуляри. Під "Кооператором" купив".

Півгодинна стрічка, зізнається автор, результат кількамісячної тяжкої праці. Адже, додає, у "Поза системою" кожне слово та кожен рух ретельно сплановані.

Олександр, режисер-початківець: "У мене є отакий блокнот. Я тут записую все. Ось тут, по-суті, швидка розкадровка "Поза системою". Хто дивився фільм, можливо, впізнають ці кадри".

Вже не в зошиті, а на екрані Сашко свою короткометражку передивляється не охоче. Зізнається: заважають самокритичність та занадто очевидні кінопомилки в кадрі.

Олександр, режисер-початківець: "Автомобіль, правда, вручну розкачували. Тому видно. Хтось написав: "Машину качає, як корабель в шторм". Я взагалі від коментів під столом".

Для школяра це вже третя короткометражка. Та на цьому він зупинятись не збирається. Адже хлопець певен – у кіно йому ще є куди рости.

Олександр, режисер-початківець: "Я б хотів робити власне своє кіно. На широкий екран, в кінотеатри, на внутрішній український ринок. Тобто українське кіно саме для україни".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x