Новини на ВІККАВіККА-новиниМеру «наступають на п’яти»…

Меру «наступають на п’яти»…

-

- Advertisment -

Меру «наступають на п’яти», але не політики-конкуренти, а учні шкіл. 70 старшокласників з шкіл міста проходять стажування у різних управліннях черкаського МВК. «Родзинкою» цьогорічного стажування є крісло мера. Найкращий школяр на день може замінити міського голову й керувати Черкасами. Претендентам на крісло доведеться розробити власну програму «Що б я зробив, якби став мером». Свої пропозиції та побажання щодо покращення ситуації у окремих галузях вже висловили креативні учні шкіл.

Вчитися ніколи не пізно. Особливо, коли мрієш про крісло мера чи когось з міських управлінців. Так вирішили 70 старшокласників з різних загальноосвітніх навчальних закладів міста і пішли у наступ, точніше – до мерії. Найпопулярніша цьогорічна практика – у відділі комунікацій та зв’язків з громадськістю. Там стажується два десятки осіб.
Ось так, протягом двох тижнів, дівчата гризуть позашкільний граніт науки. Він смачніший за шкільний, жартують претендентки на крісло працівника відділу зв’язків з громадськістю. А ще – корисний для міста. Адже така практика несе у собі креативні та цілком реальні ідеї для Черкас.
Анастасія Чубіна, школярка: «Молодь – це не лише майбутнє, потенціал, а й сьогодення. Дякуємо місту за цю ідею стажування».
Марина Волошенко, начальник відділ комунікацій та зв’язків з громадськістю МВК: «Ми маємо на меті розповісти про те, чим займаються у мерії насправді, що вони не лише перекладають папірці з 8 до 17:15».

Посівши місце першої особи Черкас, практикант отримає певний обсяг роботи. Серед можливих завдань – проведення нарад, планування заходів, брифінги. Аби практиканти вчасно зорієнтувалися у поставлених завданнях та «не наламали дров» – їх асистентом буде сам мер.
Подібну практику у міськвиконкомі проводять вже вдруге. По закінченню стажування кожен учень отримає сертифікат про проходження навчання у Школі юних менеджерів Черкаського МВК.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x