Online TV
Новини на ВІККАВіККА-новини«На ножах». Пекельний шеф у Черкасах

«На ножах». Пекельний шеф у Черкасах

Пекельний шеф у Черкасах. Арам Мнацаканов, відомий глядачам за проектом «Пекельна кухня», чотири дні ламав стереотипи місцевих рестораторів і вчив черкаських кухарів готувати. Невдовзі на «1+1» за його участі стартує нове реаліті-шоу «На ножах». Про закулісся нового проекту – Ольга Скорик.

На чотири дні кухня одного з черкаських ресторанів перетворилася на пекельну. Під постійними прицілами відеокамер кухарі вчаться готувати та працювати в команді. Сюди завітав гроза всіх кулінарів і мрія чи не всіх рестораторів – пекельний шеф Арам Мнацаканов. Він – головна дійова особа нового реаліті-шоу «На ножах». Воно стартує на «1+1» із середини червня. Перед командою телевізійників та експертів непросте завдання – вивести заклад на європейський рівень, і то за лічені дні. Черкаський ресторан серед дванадцяти щасливчиків, яких відібрали з понад двох тисяч претендентів по всій Україні.
Олександр Омельянов, виконавчий продюсер проекту: «Удивил этот ресторан. Это космическая станция «Мир», которая утонула. Мы должны ее поднять и снова запустить в космос. Это огромный комплекс. Здесь такая кухня, которой не было ни в одном ресторане до этого. 300 м! Это огромная махина, несколько залов. С такими масштабами интересно работать».
Із кухні не виходили по 12-16 годин на добу. У черкаському ресторані акцент робили на зміні меню, а не інтер’єра. Всім керував особисто шеф.
Арам Мнацаканов, шеф-кухар: «За 4 суток надо было изменить все. Это же не просто сделать меню от Арама Михайловича, который с космоса прилетел. Надо было сделать так, чтобы те люди, которые здесь работают, полюбили и были в восторге от того, что мы с ними вместе сделали, и понимали, что сами это сделали».
Виснажені, проте щасливі місцеві кухарі не приховують емоцій.

Черкаський кухар: «Працювати було важко, а вчилися швидко».
Черкаський кухар: «Найскладніше бути весь час перед камерами».
Черкаський кухар: «Були і сміх, і сльози».
На екрані суворий, безкомпромісний, а часто навіть занадто різкий. Пекельний шеф у житті – ввічливий і напрочуд товариський.
Валентина Білик, ресторатор: «Мы работали с Арамом Михайловичем с понедельника по четверг. Я вам скажу, что я ни одного нецензурного слова не слышала. Это добрейшей души человек, который своими советами настолько удивил, столько полезного дает. У нас стал дружнее коллектив, все абсолютно поменялось».
Із ВІККА-НОВИНАМИ шеф поділився рецептом улюбленої страви.
Арам Мнацаканов, шеф-кухар: «Икра баклажанная. Испекли баклажаны, спекли помидоры, порезали лук, заправили чесноком, немножко соли, перца – и едите на здоровье. На хлеб черный намазываете».
Із Черкас творчий колектив проекту вирушає до Криму. На черзі перетворення сімферопольського ресторану. Проте Арам Мнацаканов обіцяв приїхати ще.

попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Освіта Черкащини дякує енергетикам за підтримку під час вступної кампанії

Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації висловило вдячність працівникам АТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за професійне сприяння в забезпеченні безперебійного...

Військовий збір на Черкащині зріс утричі

За сім місяців 2025 року до державного бюджету надійшло 1,9 млрд грн військового збору. Про це повідомила начальниця ГУ...

Цікаве:

Онлайн-кредитування в Україні: міф чи реальність безвідмовності?

У сучасному світі, де фінансові потреби виникають несподівано, онлайн-кредитування...

Подарункові набори корейської косметики 2025: як вибрати WOW-комплект

У 2025 році універсальні подарунки на всі випадки життя...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x