НовиниВід Укрзалізниці вимагають забезпечити швидку пересадку з Гребінки на...

Від Укрзалізниці вимагають забезпечити швидку пересадку з Гребінки на Київ

-

- Advertisment -

Приміський дизельний поїзд Шевченко-Гребінка, котрий двічі на день їде через Золотоношу, логічно не поєднується з графіками "електричок" на Київ, Ніжин та Полтаву.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст, блогер та волонтер Олександр Рудоманов. За словами киянина, чиновникам "Укрзалізниці" проблема не цікава, адже це звичайні люди. Іншого залізничного сполучення, окрім потяга "Одеса-Київ", там немає, повідомляє сайт "Золотоноша".

До проблеми долучився і депутат-свободівець із Верховної Ради Андрій Іллєнко, офіційне звернення якого Рудоманов опублікував у цьому ж повідомленні. Нардеп, керуючись скаргами мешканців Золотоноші, Пальмири та Драбово-Пирятинського, нагадав транспортникам, що дизель-поїзд №6064 прибуває до кінцевої зупинки у час відправлення київських, ніжинських та полтавських "електричок". Пересісти на них люди не встигають фізично. Аналогічна ситуація і в зворотньому напрямку. Аби дістатись Золотоноші, чекати доведеться не менше трьох годин.

– Я дам шанс чиновникам УЗ виправити ситуацію. Зараз надіслано лише одне депутатське звернення з даного приводу, – розповідає Рудоманов.

Залежить все, на його думку, від того, чи захочуть чиновники робити залізницю для людей, а не для своїх, часто міфічних інтересів.

– А що ж буде далі? Можливо десятки звернень від громадян? Можливо десятки депутатських звернень? Можливо не бюрократичний перфоманс?, – резюмує автор повідомлення. – А далі буде цікаво. Не перемикайтесь.

фото Facebook/ Олександр Рудоманов

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, новий потяг "Черкаси-Київ" більше не курсує.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x