Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаські ТЕЦівці просять захистити їх від "депутатів-популістів"

Черкаські ТЕЦівці просять захистити їх від "депутатів-популістів"

-

- Advertisment -

Тисячний колектив Черкаської ТЕЦ піднявся відстоювати своє підприємство. Енергетики просять захистити їх від "депутатів-популістів". Ті, нагадаю, заходилися передавати ТЕЦ у власність міста. Вже і звернення до Президента написали. Така ініціатива колектив шокувала. Люди збурені і готові навіть до протестів. Олена Берестенко продовжить.

На черкаській ТЕЦ пан Петро працює чотири десятиліття. І лише останній тиждень, каже, побоюється за своє робоче майбутнє. Усе – через міських обранців. Ті, нарікає чоловік, заходилися передавати ТЕЦ у власність міста. Не спитавши думки колективу.

Петро Громадський, працівник Черкаської ТЕЦ: "Зараз гроші виділяються і на ремонт, і на зарплату. І на підприємстві люди живуть нормально. Тепер хтось хоче поділити нас, це понизить рівень життя наш. А може навіть до зупинки довести. Кожна оця зміни власника буде відбиватись на житті кожного працівника".

Що трудовий колектив проти – підтверджує і голова профкому.

Іван Починков, голова профспілки: "Нас, как стадо баранов, из одного хлева перегоняют в другой. Не спросив при этом, хотим мы этого или нет. Смена владельца это, как правило, всегда потеря рабочих мест. Какова судьба нашего коллективного договора? Люди возмущены этим".

Тутешні працівники вже і відкрите звернення до Президента та Прем’єра написали. Із проханням "захистити від популізму" черкаських депутатів.

Наталія Бажанова, голова правління ПАТ "Черкаське хімволокно": "Припинити втягувати наше підприємство у свої інтриги та бізнесові розборки. А в разі зацікавленості у роботі черкаської ТЕЦ, запрошуємо до нас на екскурсію".

Наталія Бажанова, голова правління ПАТ "Черкаське хімволокно": "Как только начинается предвыборная кампания, вокруг нас поднимают вопрос "а вот давайте". Причем, разные выдвиженцы за наш счет хотят получить какие-то дополнительные бонусы".

Подальшою долею підприємства неабияк переймається і його директор. Володимир Бондаренко аргументує: попри війну і економічну кризу, ТЕЦ працює на повну. А тисячний колектив енергетиків живе, як одна сім’я. Навіщо ділити підприємство, та і як взагалі це можна зробити, тутешньому керівництву невтямки.

Наталія Бажанова, голова правління ПАТ "Черкаське хімволокно": "Мы предприятие Министерства энергетики и угольной промышленности. А "Теплокомунэнерго" – это предприятие жилищно-коммунального хозяйства. То есть, как совмещать два вообще несовместимых предприятия?"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x