Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах закрили сезон пляжного волейболу

У Черкасах закрили сезон пляжного волейболу

-

- Advertisment -

На майданчиках комплексу «Живчик-Арена» в Черкасах відбувся третій, фінальний етап відкритого чемпіонату області з пляжного волейболу. Він знаменував собою завершення сезону цього виду спорту в нашому регіоні. Фаворити змагань укотре прогнозовано здобули перемогу.

Традиційно медалі розігрувалися у трьох категоріях – серед чоловіків, жінок і ветеранів. Причому чоловічий турнір зібрав аж 27 команд, що стало рекордом.

Максим Булатецький, голова Асоціації пляжного волейболу області: «Фінальний етап завжди представницький, люди хочуть показати себе, адже це завершення сезону. Ми зібрали всіх найкращих».

У жіночому турнірі боротьбу за перемогу вели 9 команд. Тут найкращими виявилися киянки Олена Борисенко й Ольга Лисюк. У вирішальному поєдинку вони обіграли черкаську пару Леся Наумейко-Анна Ніколаєва.

Ольга Лисюк, команда «КІ-97», м. Київ: «У першій партії було дуже складно, але ми взяли себе в руки та довели справу до кінця. Ми вірили в свою перемогу… Дуже нам усе сподобалося – організація, судді, майданчики, пісок».

У турнірі ветеранів змагалися 5 команд. Вони визначали найсильніших за коловою системою. Успіх святкували «Аборигени пляжу» у складі Юрія Зімніна, Ігоря Новіка та Віталія Музиченка. На другому місці «Славія», на третьому – команда «162».

Юрій Зімнін, команда «Аборигени пляжу», м. Черкаси: «Безумовно, є радість від перемоги, але є певна втома, адже чемпіонат був досить важким. Приємно, що наші друзі теж стали володарями медалей різного ґатунку».

А в чоловічих змаганнях прогнозовано перемогу здобули лідери черкаського пляжного волейболу Максим Булатецький і Роман Романенко. Вони у фіналі з рахунком 2:0 переграли киян Андрія Левченка й Антона Артемчука. Бронзу здобув ще один дует зі столиці Дмитро Щикота – Андрій Левковець.

Максим Булатецький, голова Асоціації пляжного волейболу області: «Один із найприємніших моментів – це те, що в нас суттєво додалася черкаська молодь. Є достатня кількість перспективних гравців, яка з часом прийде на зміну тим, хто завершуватиме виступи у пляжному волейболі».

Цими днями Максим і Роман беруть участь у фінальному етапі чемпіонату України із пляжного волейболу, який відбувається у Криму.

Максим Булатецький, голова Асоціації пляжного волейболу області: «З моїм партнером Романом Романенком ми ставимо завдання потрапити до четвірки найкращих команд».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x