Новини на ВІККАСпортивні новиниЧеркаські футзалісти визначили претендентів у плей-оф чемпіонату області

Черкаські футзалісти визначили претендентів у плей-оф чемпіонату області

-

- Advertisment -

За крок до фіналу. Черкаські футзалісти визначили претендентів у плей-оф чемпіонату області. Це в рамках дев’ятого туру змагань. Достроково місце у фіналі забронювала команда "Шарм". Вона серед перших відіграє матчі на виліт. Про успіхи інших команд – далі у сюжеті.

Шість матчів – шість запеклих протистоянь. Одне із найяскравіших – між командами "Вікторія" та "Цетус". Обидві збірні – претенденти на вихід у плей-оф. Із перших хвилин матчу ініціативу на майданчику перехопили футболісти "Вікторії". Вони поцілили у ворота суперника аж два м’ячі. Що стимулювало "Цетус" до своєрідного реваншу. І вже за кілька хвилин футболісти зрівняли рахунок. Опісля – переломили хід гри на свою користь. Поєдинок завершився із рахунком 5:4 на користь "Цетусу".

В’ячеслав Дєєв, гравець "Цетусу": "Ми готувалися, налаштовувалися, придумували свої якісь тактичні рухи. І, я вважаю, що саме це нам допомогло. Нам дуже пощастило теж". Перемога "Цетусу" неабияк загострила ситуацію у верхній частині турнірної таблиці. Нині на вихід до плей-оф чемпіонату претендує сім команд. Серед них – лише чинний чемпіон "Шарм" достроково забронював собі місце у постсезонні. Натомість "Вікторія", після останньої поразки, опустилася з третього на п’яте місце.

Антон Вакуленко, гравець "Вікторії": "Добре грали, команда на досвіді виграла. Фізично ми були готові, але команда фізично теж готувалася. Їх вистачило,а ми не дотисли, не забили".

Утім, у наступному турі на футболістів "Вікторії" чекає важке протистояння із збірними "Альтаїру" та "Енергії". Кращі шанси на вихід у фінал має команда "Альтаїр". Драбівський клуб із 21-им очком посідає другу сходинку чемпіонату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x