НовиниПустовар розповів, як із "ДАІвців-карателів" роблять помічників

Пустовар розповів, як із "ДАІвців-карателів" роблять помічників

-

- Advertisment -

Останнім часом соцмережі рясніють повідомленнями про те, що черкаські правоохоронці допомагають водіям на дорогах. За словами начальника обласної міліції Владислава Пустовара, перед ДАІвцями справді поставили нову вимогу: сприяти водіям.

"Ми налаштовуємо кожен наряд не на каральні функції, а на сервісні. Це справді видно із реагування громадськості. Зараз ДАІшники допомагають водіям, попереджають у разі незначного порушення замість того, щоб карати. Ми тимчасово повилучали в них пристрої для вимірювання швидкості (радари). Пробуємо переходити на такий режим: щоб працівник ДАІ був помічником на дорозі, а не якимось "мисливцем", який сидить у кущах, щоб упіймати водія", – зазначив Пустовар у інтерв'ю кореспонденту vikka.ua.

Він також сказав, що у Черкасах "не чекають вказівки згори" з вимогою допомагати водіям.

"Ми почали вже запроваджувати це зараз із того матеріалу, що в нас є. До всіх працівників уже довели нові вимоги. Хто пройде це випробування, той зможе потім працювати і в новій поліції, після відбору. Але вони мають бути вже готові працювати по-новому, керуючись тими ресурсами, які є. Основний вимір роботи міліції – довіра населення. Непринципова її назва: міліція чи поліція. Якщо довіри немає, сенс робити реформи теж зникає. Можна це побачити по Грузії, де довіра до міліції зросла з 1 % до 80. У нас зараз зросла довіра до Збройних Сил також у рази і прирівнюється до довіри до церкви", – розповів Владислав Володимирович.

Повне інтерв'ю із Владиславом Пустоваром можна прочитати ТУТ.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x