Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаська художниця привезла до Черкас шматочок Таїланду (ВІДЕО)

Черкаська художниця привезла до Черкас шматочок Таїланду (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Тропічні ліани та екзотичні красуні поселились в одній із черкаських квартир. Щоправда – лише на полотнах. Їх черкаська художниця Тетяна Черевань привезла зі своєї подорожі Таїландом. Незвичні полотна вже встигла побачити Катерина Ковбій.

Екзотичні квіти, дивацькі фрукти та яскраві кольори. Із шестимісячної подорожі до Таїланду черкаська художниця Тетяна Черевань привезла не тільки приємні спогади, а й кількадесят нових картин.

Тетяна Черевань, художниця: "Коли я бачила дивовижні квіти чи дивовижні фрукти, які хотіла показати українцям і всім іншим, всьому світу, я їх замальовувала. Коли я бачила якихось дивовижних жінок чи гарні заходи сонця – все це я замальовувала прямо там, на березі океану"

Кожного перехожого, згадує Тетяна, запам’ятовувала та старанно замальовувала. А ось цю красуню, згадує художниця, зустріла просто на вулиці. На полотні дівчина втілює тамтешню богиню землі. Тому й обіймається з волом. Тварину художниця теж малювала з натури. Позувати величезного бика, пригадує, вмовляв її чоловік.

Сергій Поліщук, чоловік художниці: "Було страшно. Там биків дуже полюбляють, і вони всі там як домашні тварини"

Із собою подружжя привезло ще й екзотичні сувеніри. Шматочок фрукту дуріан Тетяна планує перетворити на прикрасу. За шість місяців, ділиться художниця, встигла закохатись у тамтешню атмосферу.

Тетяна Черевань, художниця: "Орхідей дуже багато. Ми з Сергієм навіть садили ці орхідеї, тому що вони потім укоріняються, пускають туди своє коріння"

Тепер вдома мисткиня приводить свої нові картини до ладу. Побачити таїландські витвори Тетяни Черевань всі охочі зможуть вже восени.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x