Новини на ВІККАВіККА-новиниЕкскурсії для сільської інтелігенції

Екскурсії для сільської інтелігенції

-

- Advertisment -

Екскурсії для сільської інтелігенції. Все більше черкащан долучаються до просвітницько-культурної програми «Освіта та духовність». Її ще в минулому році започаткував народний депутат України Богдан Губський. Відтоді працівники освіти, культури та медицини щосуботи безкоштовно їздять до Києва та відвідують провідні столичні театри, а також історичні та духовні пам’ятки України. Завдяки програмі «Освіта та духовність», столицю вже відвідали жителі Золотоніщини, Чорнобаївщини, Драбівщини, Канівщини, міст Золотоноша та Канів. А днями в одному зі столичних театрів і Києво-Печерській лаврі побувала делегація з села Крупське. Подробиці – в наступному сюжеті.

Біля театру в Києві жителі села Крупське Золотоніського району. У столиці більшість уперше. Приїхали подивитися виставу. Чудова нагода побувати на екскурсії у столиці випала крупським освітянам. Безкоштовні культурні поїздки для сільської інтелігенції продовжує організувати народний депутат України Богдан Губський.
Богдан Губський, народний депутат України: «Програма «Освіта та духовність», яку я започаткував, дає можливість працівникам соціальної сфери на селі ознайомитися з культурним життям нашої країни. Я впевнений у тому, що ті знання, які вчителі отримають під час екскурсії, дадуть можливість їм краще навчати дітей і збагатити їх знаннями, стати достойними громадянами нашої держави».
Під час візиту до Києва представники сільської інтелігенції Золотоніщини побували в найбільшій святині України – Києво-Печерській лаврі. Програму народного депутата Богдана Губського «Освіта та духовність» селяни оцінили позитивно. Колишня вихователька дитячого садочка Віра Яременко вважає: такі поїздки просто необхідні для працівників дошкільної та шкільної освіти. Адже духовне виховання – важлива складова в роботі педагога.

Віра Яременко, пенсіонер-вихователь, с. Крупське: «На території Києво-Печерської лаври я вперше. Мені дуже сподобалося, тепер буду переказувати онукам. Дуже вдячна, що для мене організували такий відпочинок».
Народного депутата України Богдана Губського жителі Крупського знають давно.
Віра Яременко, пенсіонер-вихователь, с. Крупське: «Я вже мала можливість працювати з Богданом Володимировичем. У 2004 році він посприяв, щоб до нашого села підвели газ, нам допомагав коштами».
Не забуває нардеп про Крупське й зараз.
Надія Бесараб, пенсіонерка, с. Крупське: «Він часто приїжджає до нас в село: і як газ проводили, і на 8 Березня був, привозив квіти та подарунки».
Під час екскурсії селяни також мали можливість поспілкуватися з депутатом та розповісти йому про свої проблеми.
Богдан Губський, народний депутат України: «Я думаю, наша співпраця буде продовжуватися. Мені було дуже цікаво поспілкуватися з людьми, вони мені розповіли про проблеми, які існують. Переконаний, через 3-6 місяців вони будуть вирішені».
Сам народний депутат також позитивно оцінив програму «Освіта та духовність». Бо завдяки їй він особисто зустрічається та спілкується з селянами та дізнається про їхні проблеми. За його словами, на екскурсіях у столиці побуває ще чимало вчителів, медиків і працівників культури.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Визнання праці: у Черкасах провели «Свято Подяки» для батьків найактивніших випускників (ВІДЕО)

«Свято Подяки» для батьків найактивніших випускників 2024 провели у Черкасах. Мам і тат волонтерів, лідерів учнівського самоврядування та активних...

Черкащанка постане перед судом за незаконне отримання соцдопомоги на суму майже 450 тисяч

Прокурори направили до суду обвинувальний акт проти жительки Черкас, яка шляхом обману заволоділа бюджетними коштами. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x