Новини на ВІККАЕкономічні новини"Воля": сучасні рішення для комфорту користувачів

"Воля": сучасні рішення для комфорту користувачів

-

- Advertisment -

Споживання інтернет-трафіку в Україні і світі динамічно зростає. За даними аналітиків, у 2019 світові мережі передадуть стільки ж даних, як за час існування Інтернету с 1984 до кінця 2013. Провайдери вже думають: як гарантувати абонентам комфортне користування ресурсами на високих швидкостях. Компанія "Воля" – лідер ринку цифрових розваг, здійснила в Черкасах комплексну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі.

Антон Василенко, технік I категорії Черкаської філії компанії "ВОЛЯ": "Произвели замену медного кабеля на оптический, выполнили сварку. Замена кабеля приведет к улучшению качества услуги, даст стабильность и надежность."

Оновлена магістральна мережа витримує високі навантаження і повністю задовольняє очікування сучасних користувачів у великих обсягах трафіку. В другому кварталідоступність мережі в Черкасах становила 99,97%. Це найвищий показник серед міст присутності "ВОЛІ".

Микола Громов, директор Черкаської філії ТОВ "ТЕЛЕСВІТ": "Доступність мережі – це відношення між фактично наданими послугами до максимального часу надання цих послуг. Компанія "Воля" в Черкасах в 2014 і в першому кварталі 2015провела досить серйозні модернізацій ні роботи. У відповідності до всіх міжнародних стандартів. Це дозволило нам вийти на показник доступності мережі на рівні 99, 97%. Це означає, що послуга стабільна, якісна і надається в максимально доступний час."

Крім того, навесні всі інтернет-абоненти компанії "Воля" в Черкасах отримали доступ до тисячі популярних сайтів та Інтернет-ресурсів зі швидкістю до 100 Мбіт/с. Тож користувачі можуть відчути всі переваги максимально високої швидкості в українському сегменті Всесвітньої мережі.

Марина Дятлова, начальник центру сучасних технологій Черкаської філії компанії "ВОЛЯ": "Наши услуги с каждым днем становятся все более востребованными. На сегодня возросла популярность комплексного пакета – телевидение+интернет с посуточной оплатой за интернет. Т.е. абонент пользуется телевидением, платит в месяц 60 гривен и 2 гривны за интернет только за фактическое его использование. Но мы каждому абонентту тариф подбираем индивидуально, в зависимости от его потрібностей."

Усі ці інновації стали можливі завдяки впровадженню вітчизняним провайдером, учасником Телекомунікаційної палати України, компанією "ВОЛЯ" новітніх технологій та використання сучасних рішень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x