НовиниП’яний черкасець за кермом човна ледь не травмував дітей...

П’яний черкасець за кермом човна ледь не травмував дітей (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах на пляжі Дніпра затримали чоловіка, який керував човном в стані алкогольного сп’яніння та ледь не травмував людей. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Відпочивальники одного із черкаських пляжів повідомили правоохоронцям, що на річці Дніпро п’яний чоловік плаває на моторному човні в місці, де купаються люди, а на зауваження не реагує. 25-річний містянин підплив близько до берега та ледь не травмував дітей, які були у воді.

На правопорушника складено адміністративний протокол за частиною 5 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами,які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а плавзасіб вилучено.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

Санкція статті передбачає накладення штрафу від ста п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування всіма видами плавучих засобів на строк від одного до трьох років, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x