Новини на ВІККАВіККА-новини"Теплокомуненерго" отримає кредитні канікули (ВІДЕО)

"Теплокомуненерго" отримає кредитні канікули (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Плюс п’ять років на погашення кредиту та два додаткових – пільгового користування. Такі умови договору, підписаного "Черкаситеплокомуненерго" та банком реконструкції і розвитку. Документ стосується кредиту на модернізацію теплопостачальної галузі міста. І дає "Теплокомуненерго" час накопичити кошти на виплату позики. Нагадаю, угода почала діяти з 2009-го. І стала першим в Україні проектом кредитування ЄБРР у сфері теплоенергетики.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: "Я сподіваюсь, що ми в найкоротший час всі інші питання, пов’язані з гарантійними угодами, з реєстраціями в Мінфіні зможемо розв’язати. І я дуже хотів би, щоб ми після місцевих виборів повернулися всерйоз до обговорення другого етапу співпраці"

Лін О’Греді, заступник начальника департаменту муніципальної та екологічної інфраструктури ЄБРР: "Незважаючи на те, що були проблеми з поверненням коштів, ми все ж-таки вважаємо, цей проект одним із найбільш вдалих зразків нашої співпраці у галузі централізованого теплопостачання. Я сподіваюсь, що в наступні роки в ЄБРР буде можливість допомагати місту і надалі. Не тільки в централізованому теплопостачанні, а й в інших сферах – з міським транспортом і іншими аспектами міського життя"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Чи відкриють сезон навігації на Черкащині: відповідь дали гості програми «Актуальна розмова»

Сезон навігації на Кременчуцькому водосховищі поки що закритий. Про це розповів заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів черкаського «Рибоохоронного...

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x