НовиниУ Мінагрополітики повідомили про віялові відключення для агропідприємств

У Мінагрополітики повідомили про віялові відключення для агропідприємств

-

- Advertisment -

Міністерство аграрної політики та продовольства погодило з Міністерством енергетики та вугільної промисловості нові графіки відключення електроенергії для агропромислових підприємств. 

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко, пише "Обозреватель".

За його словами, графіки віялових відключень агрокомпанії отримають вже найближчим часом, але насамперед це стосуватиметься підприємств молочної і м'ясної промисловості. 

"Графіки відключення електрики узгоджені з Міненерго. Найближчим часом такі графіки отримають всі підприємства агропромислового комплексу, що допоможе уникнути збитків на виробництві. Також за графіком працюватимуть хлібопекарні. А для підприємств, де вимикати світло не можна, скажімо, на птахофермах, будуть створені особливі умови", – зазначив міністр. 

Як повідомляв "Обозреватель", президент України Петро Порошенко вимагав припинити віялові відключення світла. Президент наголосив, що чекає від уряду і міністра енергетики відновлення повноцінної роботи Запорізької АЕС і швидких ефективних дій з відновлення енергопостачання населення і промислових підприємств.  Крім того, Україна 1-4 січня 2015 завезла близько 100 тисяч тонн вугілля з Росії, а також почалися поставки вугілля з окупованих територій Донбасу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x