Новини на ВІККАВіККА-новиниМайно "Дирекції парків" під арештом

Майно "Дирекції парків" під арештом

-

- Advertisment -

Комунальне підприємство "Дирекція парків" впадає в сплячку. Але не зимову, а фінансову. Їхні рахунки заблоковані, а майно арештоване. Та ще й випадки вандалізму не вгасають. Як рятуватимуть ситуацію, комунальники розказали нашим журналістам.

14 парків, річковий порт та міський зоопарк. І це ще не вся власність комунального підприємства "Дирекція парків". Через такі масштаби, підтримувати його стає дедалі важче. Погіршується ситуація і так званим "не парковим" періодом. Через відсутність відвідувачів, за словами директора підприємства Миколи Бондаренка, сума боргів зростає. На сьогодні вона перевалила за 600 тисяч.

Микола Бондаренко, директор КП "Дирекція парків": "Прибирання територій, догляд за парками, вивіз сміття, наповнення озер водою, освітлення в парках – воно не є прибутковим. Фактично підприємців в парках немає, які б могли хоча б частину видатків брати на себе, то з кожним місяцем ця ситуація погіршується".

Клопоту комунальникам додають ще й хулігани. Наслідки вандалізму ліквідовує Андрій.

Андрій Попов, завідуючий по-господарству: "Це лавочки, це вазони у нас, місток, як знаєте, уже поламали. В основному таке. Стараюсь підтримувать, те що поламали в нас в парку, стараюсь вчасно починить, зробить, щоб людям було приємно подивиться. Своїми силами, відновлюємо".

Ремонтуй – не ремонтуй, та без підтримки правоохоронців, доводиться важкувато. Про це бідкається заступник директора Володимир Стойко. Каже, щоразу після скоєного вони звертаються до міліціонерів. Та поки – безрезультатно.

Володимир Стойко, заступник директора КП "Дирекція парків": "Чоловік зрізав 2 м гірлянди, його навіть затримали працівники правоохоронних органів, але результатів конкретних це не дало. Якби це питання дійшло до логічного завершення, то були б відшкодовані якісь кошти Дирекції парків, але таких випадків не було".

Та ще й суд заблокував рахунки підприємства, а на майно наклав арешт. Усе, говорить керівник підприємства, через оцей дитячий майданчик. Його купили ще п’ять років тому, але не розрахувалися. Виробник подав до суду і виграв справу. Скільки часу майно підприємства пробуде під арештом Микола Бондаренко не знає, але рук не опускає.

Микола Бондаренко, директор КП "Дирекція парків": "Я намагаюсь активізувати господарську діяльність. Тобто ми зараз активніше використовуємо "вишку", обрізаємо дерева за гроші. З приводу судових рішень, я буду звертатись до міської ради, щоб на ці питання були додаткові рішення, щоб можна було б принаймні позакривати судові рішення".

Фінансові проблеми не повинні турбувати працівників, переконує директор, бо рахунків підприємство має два, господарський і бюджетний. Заблокували з них лише господарський, тому попри складну ситуацію, зарплати робітникам видадуть вчасно, кажуть на підприємстві.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x