Новини на ВІККАВіККА-новиниУ черкаських митців розпочався новий "Антракт"

У черкаських митців розпочався новий "Антракт"

-

- Advertisment -

Всі на "Антракт"! Черкаські митці вже вдванадцяте влаштували спільну виставку. Серед учасників – імениті митці та художники-початківці. Їх витвори на власні очі бачила наша Катерина Ковбій.

Свято мистецтва. Черкаські митці вже в дванадцяте пішли у творчий антракт. Хоч, згадують, вперше влаштували творчий безлад майже десять років тому. Тоді учать у виставці прийняли лише шестеро художників.

Алла Кушнір, директор Черкаського краєзнавчого музею: "Цього року це невелике зібрання доросло до 31 художника. Із 6 до 31. Є група художників, які постійно беруть участь. Але найприємніше те, що кожного разу у нас з’являються нові імена. А із нових імен виростають художники, які представляють свої персональні виставки у нас".

Серед цьогорічних новачків – вісімнадцятирічна Маргарита. Дівчина зізнається: для неї "Антракт-12" одна з найвагоміших виставок.

Маргарита Кравченко, художниця: "Це ж рівень, це розповсюдження своєї творчості. Про мене дізнаються люди. Мені це приємно. От буквально сьогодні я почула, що конструктивно моя робота досить урівноважена і має певний рівень. Вже піднялась я".

А от художника Володимира Яковця персональними виставками не здивуєш. Та чоловік ділиться: до щорічних мистецьких "Антрактів" має особливі теплі почуття. Адже саме тут найчастіше відшукує справжні таланти.

Володимир Яковець, художник: "Художники – они не организованые. Поэтому надо их все время как-то организовывать. Очень много нових. Чутли не половина нових. Это и нове студенты. Очень свежие работы. Мне нравятся".

Всі охочі можуть насолодитись мистецькими вибриками черкаських художників у Краєзнавчому музеї. Виставка "Антракт-12" там триватиме протягом місяця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x