Новини на ВІККАВіККА-новиниБільше сотні дітей-східняків прощаються з Черкащиною (ВІДЕО)

Більше сотні дітей-східняків прощаються з Черкащиною (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Час повертатись додому. Більше сотні дітей-східняків прощаються з Черкащиною. Тут перебували упродовж двох тижнів. За цей час не просто відпочили, а й дізнались багато цікавого. З гостями спілкувались наші журналісти.

Попри свій юний вік, ці діти вже чимало пережили. Адже поряд з їхніми домівками – справжня війна. То ж два тижні на Черкащині – це не просто відпочинок, а рятівний ковток позитиву.

Микита, житель м. Маріуполь: "Мне в санатории очень нравится – тут весело, красиво. Мне понравилось, как мы сьездили в Чигирын, Суботов. У меня были невероятные впечатления, мне очень понравилось. Я хочу сюда еще раз приехать. Мы на следующий год приедем."

Михайло, житель м. Старобільськ: "У меня впечатления очень хорошие от вашей природы, от людей, от архитектуры. Все очень красиво. На Чигиринщине были – очень понравилось. В резиденции Богдана Хмельницкого, в Суботове, в Холодном Яре. А от дуба дух захватывает."

Не лише відпочинок, а й корисні знання. Пізнавальні поїздки на Чигиринщину організували небайдужі підприємці. Один з них – Тарас Коломієць – каже: всі ці діти стали йому вже рідними. То ж не зміг не попрощатись.

Тарас Коломієць, підприємець: "Дуже з цими дітьми здружились і просто не мав морального права сюди не приїхати на проводи. Тим паче, вони запрошували."

Завтра – додому, то ж сьогодні – можна й повеселитись. Справжнє свято дітям дарують керівники загонів.

Відпочивати потрібно всім, каже психолог Ірина Брик. А тим паче – дітям, які живуть в умовах війни. Для них це можливість відволіктися від стресу та негативу.

Ірина Брик, психолог: "На сьогоднішній день життя так склалось, що в них не таке щасливе дитинство, яке б хотілось. Тому відволіктися, звичайно, потрібно. Дітям взагалі потрібно відволікатися. Я б хотіла, щоб ці діти ніколи не знали тої біди, яка так зненацька їх застала."

На рідний Донбас діти їдуть з новими силами, позитивними емоціями та купою вражень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці зібрали докази на зрадника, який воював проти ЗСУ

Служба безпеки України зібрала доказову базу на чергового зрадника, який воював проти українських захисників та штурмував населені пункти Донеччини...

На Черкащині викрили шахрая, який ошукав військовослужбовця ЗСУ

Провоохоронці викрили 31-річного шахрая, який привласнив понад 45 000 гривень військовослужбовця ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x