Новини на ВІККАВіККА-новиниШестирічний Максимко потребує допомоги в боротьбі з раком крові

Шестирічний Максимко потребує допомоги в боротьбі з раком крові

-

- Advertisment -

Шестирічний Максим із Катеринопільщини у ці хвилини бореться за своє життя. У хлопчика – рак крові або так звана лімфома Ходжкіна. Побороти недугу він має всі шанси, кажуть лікарі. Та на це потрібні гроші. Детальніше у сюжеті.

Цю молитву шестирічний Максим читає щодня по кілька разів. Він просить у Бога міцного здоров’я. Його у хлопчика забрав тяжкий недуг. У Максима – рак крові. Складний діагноз йому встановили лише після тижнів аналізів та досліджень,каже мама. До цього Максим хворів хіба що на застуду.

Наталія Давидчук, мама хворого: "Було дуже неочікувано. Не було такої великої температури, горличко не боліло. Єдине, що була гулька в нього під щелепою, як сливка".

Тривале лікування та десятки болючих процедур. І це далеко не все, що щодня витримує шестирічний Максимко. Все – аби якнайшвидше повернутися додому та втілити свою мрію.

Максим Безрук, хворий: "Я хочу стати лікарем і лікувати людей. Я дуже скучив за дідусем,бабусею. Хочу надворі погуляти".

Максим має всі шанси побороти тяжкий недуг, кажуть лікарі. Та це потребує чималих коштів.

Оксана Глухарєва, дитячий гематолог: "При своєчасному, повному лікуванні у нього є всі шанси одужати повністю. Те, що це не дешево. Навіть шприци, розтвори і частково хіміопрепарати, бо Якщо знайдуться люди, які відгукнуться на клич, то у цієї дитини є шанс одужати".

Щотижня рідні Максима витрачають тисячі лише на допоміжну терапію. А попереду у хлопчика ще чотири курси хіміотерапії та променеве лікування. Все це, каже мама, не по кишені його рідним.

Наталія Давидчук, мама хворого: "Поможіть. Навіть якась копійка, не багато, трошки. Одне до одного. Як кажуть, рублик до рублика та й десятка. Просто не можемо ми матеріально потягнути все".

Надія Безрук, бабуся хворого: "Ми пенсіонери, пенсія у нас не велика і в нас немає такої змоги долікувати цю дитину, а прикладаємо усі сили".

Максимова боротьба за життя триватиме місяцями. І зараз його порятунок у руках небайдужих. Без них виграти цей смертельний двобій малюку не вдасться.

Реквізити:

Одержувач: "ПриватБанк"

Номер картки: 5168 7572 2989 9556

Телефон мами: 097-664-10-01

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах громадянка допомогла поліції виявити нетверезого водія

Завдяки уважній громадянці, поліцейські відсторонили нетверезого водія від керування автомобілем. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Жінка повідомила...

Поліція повідомила подробиці карколомної ДТП у центрі Черкас (ФОТО)

У вчорашній ДТП в центрі міста Черкаси травмувалися двоє людей, слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкащини. Нагадаємо, про те...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x