Новини на ВІККАЕкономічні новиниБюджетники отримають доплати

Бюджетники отримають доплати

-

- Advertisment -

Освітяни, медики та бібліотекарі вже у січні отримають усі надбавки, визначені відповідними постановами Уряду. На цьому під час селекторної наради із головами облдержадміністрацій наголосила Прем’єрка Юлія Тимошенко. Глава Уряду зазначила, що ці надбавки передбачені у проекті бюджету на 2010 рік і є обов’язковими. Для своєчасного проведення виплат – вже з 1 січня Прем’єрка направила у регіони відповідні роз’яснення.

З 1 січня цього року вчителі шкіл, викладачі ПТУ, технікумів та інтернатів отримуватимуть надбавки до посадового окладу у розмірі 20%. Медпрацівники матимуть надбавки за стаж від 10 до 30%. Надбавку в розмірі 50% від окладу, згідно з постановою Уряду від 1 жовтня минулого року, матимуть і бібліотекарі. Прем’єрка Тимошенко зауважує: усі ці виплати мають бути здійснені у повному обсязі. Їх несплата – невиконанням прямих постанов Уряду.
Контроль над своєчасною виплатою надбавок Юлія Володимирівна доручила Мінфіну. Потому Прем’єрка додала: «звітувати про хід справи відповідальні особи будуть їй особисто».
За словами Прем’єрки, Держказначейство за дорученням Уряду додатково вже перераховує на ці цілі дотацію у розмірі 1-го мільярда гривень. На 500 мільйонів гривень цього року збільшені і дотації місцевим бюджетам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x