Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Новий рік - усе під контролем

На Новий рік – усе під контролем

-

- Advertisment -

Черкасці можуть святкувати Новий рік спокійно. Місто готове до надзвичайних подій. У новорічну ніч справно працюватимуть медики, еменесники та правоохоронці. У разі погіршення погодних умов комунальники готові в будь-який момент вийти на боротьбу із сніговими заметами. Працівники «Міськсвітла» теж обіцяють не залишити черкаські вулиці без освітлення. Бойову готовність екстрених служб на свята особисто перевірив міський голова Сергій Одарич. Разом з ним у новорічному рейді побувала і знімальна група ВІККА-НОВИН.

Довіряй, але перевіряй. Напередодні екстрені служби міста заявили, що готові до надзвичайних ситуацій під час новорічних свят. Мер вирішив особисто це перевірити. Спершу – контроль готовності комунальників розбирати снігові замети.
Борис Оніщенко, директор КП ЧЕЛУАШ: «Практично вся техніка, яка є на підприємстві, готова до роботи в новорічну ніч, як по посипці міста піщано-соляною сумішшю, так і по прибиранню вулиць м. Черкаси».
Запаслися, – говорить Борис Оніщенко, – і пальним – аж на сто тисяч гривень. Більше того, домовилися з черкаськими підприємствами про оренду техніки. Це у випадку, якщо місто не впорається власними силами. Аби дороги не перетворилися на суцільну ковзанку – поповнили запас піщано-солЯної суміші.
Борис Оніщенко, директор КП ЧЕЛУАШ: «Піщано-соляної суміші на сьогодні 6 тисяч 300 тонн. Крім того, сьогодні ще отримали вагон солі в мішках – це 1240 мішків, 64 тонни».

Наступна зупинка – станція швидкої допомоги. Медики обіцяють: під час новорічних вихідних працюватиме двадцять одна бригада.
Владислав Сверденко, головний лікар станції швидкої допомоги: «З медикаментами проблем немає, машини по максимуму, персонал підтягуємо по максимуму на святкові та вихідні дні, коли не працюють поліклініки».
Гірша ситуація з освітленням міста. Комунальники ще й донині усувають наслідки понеділкової негоди.
Олег Крощенко, директор КП «Міськсвітло»: «Нашей вины там практически 30 %. Основное – РЭС дает запреты на включение, то есть у них неликвидированные аварии и они на эти подстанции не подают напряжение».
Від природи та людини постраждало навіть казкове містечко. Та електрики обіцяють: в новорічну ніч воно сяятиме. Місто буде по-справжньому святковим.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x