Новини на ВІККАВіККА-новиниРосії начхати на свого бойовика, що "заблукав" в Україні...

Росії начхати на свого бойовика, що "заблукав" в Україні (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

За сепаратизм – на лаву підсудних. У Черкасах судять бойовика одного з терористичних батальйонів. Ним виявився громадянин Росії. Він ще недавно воював на боці так званої ЛНР. Усе – аби підзаробити. Що світить горе-заробітчанину – знають наші кореспонденти.

Участь у терористичній організації. За таке у Черкасах судять 35-річного Юрія Марчукова. Це вже третя спроба розгляду справи по суті: то в адвоката не виходило, то перекладача не було. Підсудний майже не розуміє української. Юрій приїхав в Україну взимку з Іркутської області. Його сторінка в соцмережах майорить світлинами з передової. Усі – з терористичних батальйонів. Затримали сепаратиста у березні цього року на Черкащині. Сюди він приїхав до дівчини, із якою познайомився в соцмережах.

Адвокат Марчукова переконаний: доказів вини його підзахисного бракує. Наявні, каже, на утримання під вартою не тягнуть.

Олексій Кузмінський, адвокат підсудного: "Фактично, вина мого підзахисного підтверджуєтьсяну якимось певними фотознімками з "Однокласників". Більше наявних доказів немає у справі"

Прокуратура наполягає: доказів удосталь. Але до розгляду справи по суті їх не розголошуватимуть. Як тільки суд йде радитись, між підсудним і обвинуваченням спалахує суперечка. Марчуков стверджує: він не винен. На Батьківщині Юрія його долею не дуже опікуються.

Вадим Коломієць, державний обвинувач у справі: "Ми повідомляли в посольство Росії про такий факт, про затримання даної особи, їхнього громадянина. Їхньої реакції не було ніякої"

Врешті суд постановив: справу відправлять на дорозслідування. Та запобіжний захід не змінять. Тож наступного засідання Юрій чекатиме в СІЗО.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили норму усього весняного сезону. Травень видався одним із найбільш сухих...

ВККС рекомендував призначити на Черкащині 20 суддів: хто вони

Вища кваліфікаційна комісія суддів України на Черкащині рекомендувала до 16 суддів 20 кандидатів. В яких судах зявляться нові судді,...

Цікаве:

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x