Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах 70 спортсменів змагалися за перепустки на чемпіонат...

У Черкасах 70 спортсменів змагалися за перепустки на чемпіонат України з бадмінтону (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Понад 70 спортсменів зібрав відкритий чемпіонат області з бадмінтону. Юнаки та дівчата вели боротьбу за медалі у двох вікових категоріях. За підсумками змагань сформують збірну Черкащини. І вже за місяць вона візьме участь у чемпіонаті України.

Нашу область на змаганнях представляли спортсмени зі Сміли, Чигирина та Черкас. Завітали також представники Дніпропетровська та Комсомольська.

Ольга Ковальова, головний секретар змагань: "Порівняно з минулим роком діти виросли. У нас навіть брали участь кандидати у майстри спорту. Ми сподіваємося, що змагання дадуть поштовх нашим дітям для подальших занять бадмінтоном".

Учасники змагалися у трьох розрядах – одиночному, парному та змішаному. Гості найкраще виступили у старшій віковій категорії – серед спортсменів 1999-2002 років народження. Вони посіли майже увесь п’єдестал пошани.

Софія Тищенко, переможниця змагань, м. Дніпропетровськ: "Я сегодня заняла первое место в одиночной и парной категориях. Мне понравилось принимать участие, здесь гостеприимно приняли. Соревнования прошли хорошо".

Роман Нестеренко, призер змагань, м. Дніпропетровськ: "Соревнования прошли очень хорошо. Я занял третье место в одиночной категории. Мне очень понравилось. Я хочу приехать еще раз".

Серед учасників 2003-2005 років народження найбільше медалей здобули спортсмени Черкащини. Зокрема, в їхньому активі чотири золоті нагороди – дві в одиночному та по одній в парному та змішаному розрядах. На черзі – чемпіонат України.

Анатолій Лихацький, директор Черкаської КДЮСШ: "Є певний час для того, щоб викладачі, тренери, спортсмени проаналізували помилки і перед чемпіонатом України попрацювали".

Чемпіонат України серед старших бадмінтоністів відбудеться вже у травні. А молодші виборюватимуть першість у червні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x