НовиниУ Чистий четвер у парку проведуть квест

У Чистий четвер у парку проведуть квест

-

- Advertisment -

У четвер, 9 квітня, в Ювілейному парку проведуть великодній квест. Участь у ньому візьмуть школярі з 7-8 класів. Старт розваг о 15:30 на центральній галявині парку. Завдання квесту розраховані на швидкість та кмітливість, інформує прес-служба КП "Дирекція парків".

До першого квесту в парках залучать більше 20-ти юних черкасців. Головна мета заходу – познайомити учасників з історією свята. Серед завдань квесту – відгадати традиції святкування Пасхи в інших країнах, спортивна естафета тощо. На все в допитливих та кмітливих – півтори години.

"Я думаю, що проведеня квестів є перспективним напрямком в організації відпочинку жителів Черкас, у місті вже популярні автомобільні квести, є своя аудиторія, а тепер ми хочемо популяризувати заходи на свіжому повітрі й знайомство учасників із культурними пам’ятками", – говорить організатор проекту Марина Богомазова.

Ідея проведення квесту належить КП "Дирекція парків".

"На майбутнє хотілося б зробити такі розваги традиційними й залучати до них не лише дітей, а й дорослих. Парки та сквери – прекрасні місця для їхнього проведення", – додає директор КП "Дирекція парків" Микола Бондаренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x